in

Na végre⛽ Erre vártak a magyar autósok, igazi örömhír érkezett

A magyar autósoknak jó hír érkezett, ami valóban megkönnyebbülést hozhat számukra. Már megszokhatták, hogy szerdán és pénteken általában magasabb árat kell fizetniük az üzemanyagért a töltőállomásokon. Az elmúlt hetekben és hónapokban folyamatosan emelkedett az üzemanyag ára, és sajnos ez a héten is folytatódott egy áremelkedéssel. Azonban most jó hír érkezett.

A Holtankoljak.hu portál információi szerint április 12-től várható egy jelentős árcsökkenés, ami érinti mind a benzin, mind a gázolaj árát. A benzin literenként átlagosan bruttó 3 forinttal olcsóbb lesz, míg a gázolaj esetében bruttó 5 forintos árcsökkenés várható.

Péntektől kezdve átlagosan bruttó 641 forintba kerül majd 1 liter gázolaj a töltőállomásokon, míg 1 liter benzinért átlagosan 653 forintot kell majd fizetni.

Ez már régóta várt pillanat a magyar autósok számára, hiszen végre kicsit fellélegezhetnek. Most nem áremelkedés, hanem egy frissítő árcsökkenés érkezett. Reméljük, hogy a jövő héten is hasonlóan kedvezően alakulnak majd az üzemanyagárak, addig is érdemes mindenkinek péntekig várnia a tankolással.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Zsuzsi szíve feladta a harcot, de halála előtt még valóra tudta váltani a legnagyobb álmát

Hihetetlen fotó került elő Szandiról: így nézett ki 13 évesen