in

Zsuzsi szíve feladta a harcot, de halála előtt még valóra tudta váltani a legnagyobb álmát

Zsuzsi, aki sokak számára talán a bakancslistás lányként volt ismert, 21 évesen hétfő este elvesztette harcát a harmadik szíve után, de előtte még sikerült valóra váltania életének legnagyobb álmát.

Csire Zsuzsi életét talán legnagyobb álmát sikerült valóra váltania, és talán senki sem sejtette, hogy a tragédia bekövetkezik, miután szinte már mindent megvalósított, amit szeretett volna. A Blikk volt az első, aki megosztotta Zsuzsi történetét: a lány két szívátültetésen esett át, de sajnos a betegsége miatt a harmadik szívet sem tudta elfogadni a szervezete. A további transzplantáció már nem volt lehetséges, az orvosok pedig előre jelezték, hogy nem tudni, hátravan-e még hetek vagy hónapok az életéből, de fel kell készülnie a megváltoztathatatlanra.

A lány két szívátültetésen is átesett, harmadikra már nem volt lehetőség

Az év végére sikerült több, mint a bakancslista felét kipipálnia. Decemberben még azt mondta Zsuzsi, hogy sosem gondolta volna, mennyire megmozgatja majd ennyi ember a története. Hálás volt mindazoknak, akik segítettek neki ezeket az élményeket megélni. Egyik legmeghatóbb pillanata az volt, amikor egy hajhosszabbító szalon segített neki újra hosszú hajat varázsolni. A sok gyógyszer miatt ugyanis korábban kihullott a haja, és bár visszanőtt, sosem érte el újra eredeti hosszát.

Tavaly év végén megnézhette az Operaházat

Zsuzsi akkor azt mondta, hogy valószínűleg már nem fogja megélni, hogy újra hosszú haja legyen. Talán sokan elhessegették ezt a gondolatot, de ő már akkor érezte, hogy ez a megmásíthatatlan valóság.

Rómában a Trevi-kútnál

A tragikus hírt Zsuzsi édesanyja osztotta meg kedden a közösségi oldalán.

„Kedves Zsuzsikánk tegnap este örökre elbúcsúzott tőlünk. Nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik empátiával álltak mellénk ebben a szörnyű harcban. Köszönjük a sok szeretetteljes törődést és azokat az élményeket, amikkel gazdagabbá tettétek az életét. Utolsó időszakát mosollyal és vidámsággal töltötte, és azt szerette volna, hogy így emlékezzünk rá” – írta édesanyja, Beatrix.

Most már örökre a Mennyországban lesz, ahol nincs több fájdalom és szenvedés, vigyáz majd ránk és mindazokra, akik igazán szerették őt. Nyugodj békében, kicsi angyalunk!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

13 éve együtt! Ez a jóképű férfi Rúzsa Magdi férje, a hármas ikrek büszke apukája (fotó)

Na végre⛽ Erre vártak a magyar autósok, igazi örömhír érkezett