in , ,

Furcsa felvétel terjed a neten: ezt vették fel a napfogyatkozás idején

Egy videó tanúsága szerint pánik tört ki a szemtanúk között, amikor egy különös alakú tárgy elhaladt az égen.

Az amerikai kontinensen élők április 8-án, hétfőn teljes napfogyatkozást láthattak. Mint már korábban említettük, ezt a különleges égi jelenséget nagyon sokan várták, és már a hétvége folyamán több millió ember utazott az Egyesült Államok mintegy 4000 kilométer hosszú és közel 200 kilométer széles sávjába, hogy jól lássák a napfogyatkozást. A napfogyatkozás először Texasban volt látható, helyi idő szerint délután fél 2-től majdnem 4 és fél percig tartott. Most egy videón, amely a közösségi médiában terjedt el, egy másik váratlan jelenséget is láthatunk a felhők között – ezt a Daily Star fedezte fel.

A felvételen, amelyről nem tudjuk, hogy milyen körülmények között készült, és hogy nem-e manipulálták, látható, ahogy az emberek az égre meredtek a napfogyatkozás idején, amikor hirtelen egy furcsa alakú tárgy elhaladt az égen, megrázva az embereket. Az interneten megosztott és már több millió ember által megtekintett felvételen jól hallható, ahogy egy szemtanú kiált:

„Valami repült át az égen. Mi lehet ez?”

Egy másik azt kiabálta:

„Ezek az idegenek, ezek az idegenek!”

Az internetezők között sokan azonosították a különös tárgyat földönkívüliekkel, de voltak, akik szerint egy repülőgépről van szó. A felvétel készítője azonban ezt a megítélést az egyéni fantáziánkra bízta.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Jaskó Bálint : a színésznővel 7 éve, egy forgatáson szerettek egymásba

13 éve együtt! Ez a jóképű férfi Rúzsa Magdi férje, a hármas ikrek büszke apukája (fotó)