in ,

Óriási baleset !Harminc gyerek utazott a Kőszegnél felborult buszon, többen kórházba kerültek – helyszíni fotók, frissítve

Drámai Buszbaleset Kőszegnél: Harminc Kisgyerek Volt a Járművön

Szerdán délelőtt egy gyerekeket szállító autóbusz tragikus balesetet szenvedett Horvátzsidány és Kőszeg között. A jármű egy balra ívelő kanyar után letért az útról és a felázott padkán haladva a sofőr már nem tudta visszairányítani a buszt. A busz több méter mély töltésen hajtott le, majd az oldalára borult, a fedélzetén harminc kisgyerekkel, három kísérővel és a buszsofőrrel.

A Borzalmas Pillanatok

A busz mély töltésen való lehajtása és oldalra borulása szörnyű pillanatokat eredményezett. A kisgyerekek és kísérőik a vészkijáratokon keresztül próbáltak meg kijutni az oldalára borult jármű tetején keresztül. Az ijedtség és a kétségbeesés tapintható volt, ahogy a gyermekek sírva és remegve hagyták el a roncsot.

Hősies Mentés és Azonnali Segítség

A baleset helyszínére nagy erőkkel érkeztek ki a mentők, rendőrök és tűzoltók. Az érintett útszakaszt azonnal lezárták, hogy a mentés zavartalanul folyhasson. A mentők hat gyermeket szállítottak kórházba kisebb sérülések miatt. Az orvosok gyors beavatkozásának köszönhetően súlyos sérüléseket nem szenvedtek a kisgyerekek, de az élmény sokuk számára traumatikus maradhat.

Az Életmentők Helytállása

A mentők, tűzoltók és rendőrök összehangolt munkájának köszönhetően mindenkit sikeresen kimentettek a buszból. A kísérők hősies módon nyugtatták a gyerekeket, miközben a mentőcsapatok dolgoztak. A buszsofőr, aki szintén kisebb sérüléseket szenvedett, elmondta, hogy a felázott padka miatt veszítette el az irányítást a jármű felett.

Az Érintett Családok és a Közösség Reakciója

A baleset híre gyorsan elterjedt a közösségben, és a szülők azonnal a helyszínre siettek, hogy megtudják, mi történt gyermekeikkel. A helyi közösség összefogott, hogy segítsenek a baleset áldozatainak és családtagjaiknak. Az iskolákban és a közösségi központokban támogatást nyújtottak a traumát átélt gyermekeknek és szüleiknek.

Tanulságok és Kérdések

A tragikus esemény rávilágít a közlekedésbiztonság fontosságára, különösen akkor, amikor gyermekek utaznak. A hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit és a lehetséges okokat, hogy hasonló esetek a jövőben elkerülhetők legyenek.

Ez a drámai esemény mindannyiunkat emlékeztet arra, hogy milyen törékeny az élet, és hogy a biztonság mindig elsődleges szempont kell legyen az utakon. A szerencsétlenség ellenére, a közösség ereje és az életmentők hősies munkája példamutató volt ebben a nehéz helyzetben.

Csepregi Éva mindent bevallott, ő fedezte fel Gáspár Győzőt: „Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem

Havas Henrik kitálalt az ATV Magyar Péter botránya kapcsán,ezt nem teszi zsebre Rónai Egon