in

Lefotózták Kern András legújabb pofátlan parkolását

Az Apa cimu darab a Pesti szinhazban foszereplo Kern Andras

A híres színészt ismét lefotózták, amint a budapesti belvárosban a járdára parkolt. Kern András már nem először hívja fel magára a figyelmet ilyen ügyekkel, de úgy tűnik, neki ez már szokás.

A 444.hu-nak eljutott egy kép, ami azt mutatja, ahogy Kern András a járdára parkolva ugrik be a boltba. A kép készítője ezt a szöveget mellékelte a felvételhez:

„Tegnap Kern András beugrott a Culinarisba. Voltak ugyan szabad parkolóhelyek is közelebb, de a név kötelez.”

Ez nem az első eset!

Kern András, noha legendás alakításairól ismert, mostanában inkább a parkolási szokásaival kerül a reflektorfénybe. Többször is lefotózták, amint tilosban parkolt a kedvenc II. kerületi péksége előtt. Habár sokan úgy vélték, hogy neki minden szabad, ő maga így reagált a közösségi felháborodásra és azon törekvésre, hogy valaki feljelentse:

„Olyan ez, mintha valakit megkérnének, hogy jelentsen fel, de én sosem támogattam a feljelentőket. Tudom, hogy hülye vagyok, hogy ezt gyakran megteszem, de ígérem, hogy most már nem fogok. Nem azért, mert olyan jófiú lennék, hanem mert látom, hogy ez nem elfogadható, és valóban komoly következményei lehetnek.”

„Arra kérem önöket, ne mindig jelentsenek fel. Kifizetem a büntetéseket, értem, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan csúnya dolog” – kérte akkor, de úgy tűnik, mégis folytatja a tilosban parkolást, ahol nem lenne szabad.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!

Újra házasodik Krausz Gábor