in

Emlékszel hogy kik ők? Igen – a Kessler nővérek. Most 87 évesek, és így néznek ki

1972 szilveszteri műsorában ismertük őket meg. Lehet, hogy előtte is szerepeltek – de valahogy ez volt legemlékezetesebb fellépésük – amire még az akkori gyermekek is visszarévednek.


Egy gyereknek két ismeretlen táncosnő, akik tök egyformák énekelnek, mozognak, illegetik-billegetik magukat. S mellettük ott van két apró magyar ember – Antal Imre és Vitray Tamás.

1936-ban születtek, tehát már 87. évesek – nem semmi – még mindig jó egészségnek örvendenek. ők a Kessler nővérek, külföldön Kessler Twins-ként, vagy Le Gemelle Kessler-ként ismerik őket.

Hat éves korukban kezdtek el balettezni, 11 éves korukban már a Lipcsei Operaház balettiskolájában táncoltak. 18 éves korukban kerültek Nyugat-Németországba, a düsseldorfi Palladiumban játszottak.

Szerepeltek az Eurovíziós Dalversenyen is, ők képviselték 1959-ben Nyugat-Németországot, és a 8. helyen végeztek.

Később Olaszországba költöztek, ottani lakosként a Playboy címlapján is megjelentek, 1971-ben szerepeltek a Magyar Televízió szilveszteri műsorában, Antal Imre és Vitray Tamás forgolódott körülöttük.

A nyolcvanas években visszaköltöztek Németországba. Manapság is ott élnek, egy évvel ezelőtt kézzel varrt jelmezeikből aukciót tartottak. Az aukció bevételéből levonás nélkül részesültek az Ahr-völgyi árvízi katasztrófa által érintettek családok. Fotó: femzine forrás: retrográd.hu sk.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Neked is szokott könnyezni a szemed? Erről feltétlen tudnod kell!

A hirtelen szívhalál korai jelei, amit általában nem veszünk komolyan