in

Eltemették Lídiát, aki feláldozta a saját életét a kisbabájáért

ltemették az anyukát, aki feláldozta az életét, hogy megmentse a kisbabáját

A fiatal nő egy kamion elől ösztönszerűen lökte el a babakocsit, amelyben a kicsi ült.

Lučaniban eltemették a 32 éves Lidija Rajovićot, aki tragikusan életét vesztette egy közlekedési balesetben, amely péntek délután történt a nyugat-szerbiai kisváros központjában.

A fiatal anyukát többszázan kísértük utolsó útjára a lučani temetőben – tudatja a novosti.rs.

Emlékeztetőül: Pénteken 13 óra 30 körül a 32 éves nő babakocsit tolt hat hónapos kisbabájával együtt. Egy pillanatban a babakocsi kereke kitört, az anyuka pedig a stop táblánál álló kamion elől ösztönszerűen lökte el a babakocsit, amelyben a kicsi ült, hogy megvédje őt. Ő azonban megbotlott és az elinduló kamion hátsó kereke alá került.

A jogászvégzettségű Lidija Rajovićot már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe. A szemtanúk elmondása szerint Lidija fejét a felismerhetetlenségig szétroncsolta a kamion kereke. A gyermek nem sérült meg. Az egész másodpercek alatt játszódott le, a szerbiai médiumok szerint Lidija anyukája végignézte a tragédiát, aminek láttára sivítani kezdett.

A helybeliek elmondása szerint a nő családja jó hírben áll a településen, édesapja az FK Mladost Lučani labdarúgója volt. Lidija kiváló nevelést kapott szüleitől, az iskolában kiemelkedő tanuló volt, a jogi kar elvégzése után Belgrádban maradt, elhelyezkedett és férjhez ment. Pár nappal a tragédia előtt hazalátogatott szüleihez.

Nem feledjük! Ma lenne 50 éves Bogdán László.. észrevették, hogy sem a média, se semmi nem ír Róla? Meg van ennek az oka…

Varga Judit a háttérben segíti volt férjét