in

Kínhalált halt a 3 éves picike a forró autóban, miközben a szülei a klímás lakásban aludtak

A 21 éves anya és a 20 éves apa igen ellentmondásos történetet adott elő a rendőröknek hároméves kisfiuk kínkeserves haláláról, az igazság azonban a mai napig nem derült ki.

A pár 9-én délután 4 órakor értesítette a rendőrséget, mivel sehol sem találták gyermeküket. Azt állították, hogy

„A KISFIÚT ÉJFÉLKOR FEKTETTÉK LE ALUDNI, ÁM AMIKOR MÁSNAP DÉLUTÁN HÁROMKOR FELÉBREDTEK, MÁR NEM VOLT SEHOL.”

A rendőrök a helyszínre érkezés után gyakorlatilag azonnal megtalálták a hároméves holttestét a felforrósodott autóban. Napközben az átlaghőmérséklet 33 fok körül mozgott, így az autóban akár 55-60 fok is lehetett.

Különbség a kinti hőmérséklet és egy zárt autó hőmérséklete közt (Celsius fokban) – mindössze tíz perc alatt már 11 fokkal lesz melegebb a járműben

A szülők nem tudtak választ adni arra, hogy a gyermek hogyan került a zárt kocsiba, illetve, ha ők délután háromig aludtak, ki vigyázott a kisfiúra fél napon keresztül.

„– Úgy gondolom, nem szándékosság, sokkal inkább emberi hanyagság, nemtörődömség okozta a hároméves tragikus halálát – nyilatkozta a helyi seriff, aki biztosította arról a lakosságot, hogy a felelőtlen szülők a tárgyalásig előzetes letartóztatásban maradnak. Sok részlet ugyanis még tisztázatlan, és attól tart az igazságszolgáltatás, hogy a gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt szülők, megpróbálnák hátráltatni a nyomozást, befolyásolni a tanúkat, iletve eltűnteni a bizonyítékokat.”

A 21 éves Brandi Burks és a 20 éves Dakota Fowler őrizetve vette a rendőrség

Több hónap után végre előkerült Novák Katalin! Őrület, hol és kivel fotózkodott:

30 fokban futtatta a diákokat a tanár. A 14 éves Ádám, összeesett, és meghalt. Isten Nyugosztaljon Ádám