in

Egy szeméttelepen találták meg az eltűnt kislányt

Március 26-án Bor településen eltűnt Danka, miközben a testvérével játszott az udvaron. Amikor a kisfiú észrevette, hogy szomjas, édesanyjuk bement a házba, hogy megfelelő italt adjon neki.

Az anya visszatérésekor azonban már nem találta Danka a helyén – eltűnt.

Azonnal értesítette a rendőrséget, akik nagy erőkkel kezdték meg a keresést. Kutyákat és hőérzékelős drónokat is bevetettek, és önkéntes tűzoltók is csatlakoztak a kereséshez.

A Telegraf jelentése szerint a mai napon találták meg Danka holttestét egy szeméttelepen. A hatóságok szerint a kislányt elütötte egy autó, majd a tetemét a szeméttelepre dobta az elkövető, aki aztán elmenekült.

A vizsgálatok szerint Danka eltűnésének időpontja 13 óra 45 perckor volt, és a baleset 13 óra 52 perckor következett be.

Jelenleg két gyanúsított van az ügyben, akiket letartóztattak. Az egyik gyanúsítottat, S.J-t azzal vádolják, hogy egy céges Fiat autóval ütötte el a kislányt – írja a Bors.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Hat gyermek életét vesztette egy gázolásban ! Iskolásokat gázolt el egy autó

Csütörtök reggel Lidlben összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester –azonnal cselekedetek és ÍGY mentették meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemlik!