in

Csütörtök reggel Lidlben összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester –azonnal cselekedetek és ÍGY mentették meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemlik!

Csütörtök reggel a feleségével vásárolt az a 75 év körüli, szívbeteg férfi, aki minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett a bejáratnál – számolt be róla az Országos Mentőszolgálat.

A kispesti Lidl dolgozói és több vásárló is azonnal a beteg segítségére sietett, mentőt hívtak, majd a mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett.

A bejelentők a telefonos instrukciók alapján megkezdték az újraélesztést, miközben egyikük az utcára rohant és segítséget kért az éppen a piros lámpánál várakozó rendőrautó járőreitől.

A kispesti életmentő hármas a következő pillanatban már rohant is be az Üllői út melletti üzlet vásárlóterébe, ahol a férfi feküdt.

„Ahogy beértünk az üzletbe, láttuk, hogy egy civil már elkezdte az újraélesztést, de már nagyon el volt fáradva. Azonnal átvettük tőle a mellkaskompressziót, mert az idős úrnak nem voltak életjelei. Nem lélegzett és pulzusa sem volt. Társaimmal ezután felváltva végeztük a reanimálást, amíg ki nem értek a mentők” – mesélte az intézkedésről Sörös Gábor r. őrmester, a XIX. kerületi Rendőrkapitányság járőrvezetője.

Simon Alex őrmester, Varga Beatrix őrmester, valamint Sörös Gábor őrmester – perceken keresztül küzdöttek a férfi életéért, ami végül sikerrel járt – erről már a BRFK adott hírt.

A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a rendőrök az üzlet munkatársainak segítségével kiürítettek az üzletet. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Egy szeméttelepen találták meg az eltűnt kislányt

Halála előtt a kisfiú kinyitotta szemét és ezt a három szót suttogta… lehetetlen kibírni könnyek nélkül.