in

Dubajba ment a fiatal tanárnő milliárdosok gyerekeit korrepetálni: „3 ezer dollárt kaptam, hogy megoldjam a gyerek házi feladatát”

Az amerikai tanárnő 2020-ban, 25 éves korában egy nemzetközi ügynökségen keresztül Dubajba utazott, hogy milliomosok gyermekeit korrepetálja. Később a Business Insider-nek számolt be az Egyesült Arab Emírségekben szerzett élményeiről.

„Olyan diákokat tanítottam, akik a dubaji elit családok gyermekei voltak. Szüleik milliomosok és milliárdosok voltak, akik olajbefektetésekből, technológiai startupokból és különböző vállalkozásokból gazdagodtak meg” – írta.

„Egyik család, amelynek dolgoztam, Dubaj egyik legdrágább lakásában élt, ahol külön művészeti szoba, masszázsszalon, edzőterem és mozi is volt. Az ötemeletes lakásban privát lift működött, és házőrző kutyák álltak az ajtóban” – idézte fel tapasztalatait.

Ezek a családok természetesen több tucat alkalmazottal rendelkeztek, köztük korrepetitorokkal, biztonsági személyzettel, házvezetőnőkkel, sofőrökkel, szakácsokkal és dadákkal.

„A szülők ritkán voltak otthon, de akikkel találkoztam, szinte mindig barátságosak voltak velem. Leggyakrabban a dadákkal érintkeztem, akik mindig társaságot nyújtottak a gyerekeknek. Főztek nekem, italokat hoztak, és szinte családtagnak éreztem magam, mint egy idősebb testvér” – magyarázta.

Elmesélte, hogy az egyik fiatalabb diákjának saját, személyre szabott tanterme volt a család otthonában, ami jobban fel volt szerelve, mint egy átlagos iskolai osztályterem.

„Miután befejeztünk egy kézműves órát, azt mondtam, hogy el kell takarítanunk a rendetlenséget. A gyerek azonban azt mondta, hogy neki nem kell takarítania, mert engem nem azért fizetnek. A dadára mutatott, és azt mondta: őt fizetik a takarításért.”

Azt is elmondta, hogy egy másik, 7 éves gyerek szülei gondoskodtak arról, hogy egy élő bagoly legyen jelen a korrepetálási órán, amikor elkezdtek madarakat tanulmányozni.

Az egyik diákja pedig pénzt ajánlott fel neki, hogy megoldja helyette a házi feladatát. „3 ezer dollárt adott, hogy megírjam a házi feladatát.”

Hozzátette, hogy ez teljesen normális viselkedés Dubajban, ahol a gyerekek hozzászoktak a rendkívüli gazdagsághoz, és a szülők folyamatosan drága ajándékokkal halmozzák el őket.

A milliomos szülők a korrepetálásra sem sajnálták a pénzt, és gyakran hatalmas összegeket ajánlottak fel neki, hogy más családok helyett inkább az ő gyermekeiket tanítsa. Egyszer elkésett egy óráról, mert lerobbant az autója.

A következő alkalommal a gyerek édesanyja 7 ezer dollárt ajánlott fel neki, hogy kifizesse az autójavítást.

„Ugyanez a család az év végén hatalmas, több mint 20 ezer dolláros borravalót adott nekem” – mesélte, hozzátéve, hogy amikor már azt hitte, mindent látott, mindig akadt valami újabb meglepetés.

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét…ITT találták meg, döbbenet még a Rendőrök is sírtak

Magyarország egyik legismertebb és legcsinosabb hölgye SZIJJÁRTÓ SZILVIA !MEGMUTATTA ESKÜVŐI KÉPÉT