in

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét…ITT találták meg, döbbenet még a Rendőrök is sírtak

Megtalálták a motorcsónak baleset negyedik áldozatát

A tragikus verőcei hajóbaleset újabb áldozatát találta meg a rendőrség. A 28 éves fiatal nő, Dia holttestét Sződligetnél adta vissza a Duna. A két testvér, akik a baleset során életüket vesztették, most már együtt van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai továbbra is fáradhatatlanul keresik az eltűnteket.

„Nyugodj békében, Dia! Őszinte részvétünk a családnak, felfoghatatlan a veszteségük” – olvasható a BRFK közleményében. Két embert még mindig keresnek a motorcsónakban utazók közül, és a hatóságok eltökéltek, hogy megtalálják őket. „Haza fogjuk vinni őket!” – ígérik a rendőrök.

A baleset részleteiről korábban beszámoltak, miszerint ma bűnügyi felügyelet alá került a szállodahajó kapitánya. Az eddigi vizsgálatok szerint a kapitány észlelte az ütközést, de nem lassított, és nem segített a baleset sérültjeinek vagy a vízbe esett személyeknek. A tragikus esemény szombat éjjel történt a Dunán, Verőce közelében, amikor a motorcsónak „indokolatlan irányváltoztatások” után nekiütközött a szállodahajónak.

A BRFK helyszínelői Sződligetnél, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találták meg Dia holttestét. A helyszínen tartott szemlét követően azonosították az elhunytat. A hatóságok folyamatosan keresik a baleset további áldozatait, és minden erőforrást bevetnek, hogy minél hamarabb hazahozzák őket.

A közösségi médiában számos részvétet nyilvánító üzenet érkezett a családnak, és sokan osztoznak a gyászukban. A baleset körülményeinek tisztázása és az eltűnt személyek megtalálása érdekében a nyomozás tovább folytatódik.

1 perce jelentette be a Palota a lesújtű hírt Katalin hercegnéről

Dubajba ment a fiatal tanárnő milliárdosok gyerekeit korrepetálni: „3 ezer dollárt kaptam, hogy megoldjam a gyerek házi feladatát”