in

Hatalmas a baj Dubajban, egy nap alatt esett annyi eső, mint amennyi egy év alatt szokott

A Dubaji Nemzetközi Repülőtéren (DXB) a vihar miatt ideiglenesen más repülőterekre irányítják át az érkező gépeket. A repülőtér működése szünetel, ami miatt a repülésre várakozók helyzete kritikussá válik.

Dubaj legnagyobb repülőtere 25 perces időtartamra felfüggesztette tevékenységét a nap folyamán. Egy szóvivő tájékoztatása szerint reggel óta összesen 21 induló és 24 érkező járatot töröltek. Bár az induló járatok továbbra is közlekednek, az érkezők átirányításra kerülnek más repülőterekre – közölte a repülőtér kedden este.

Az interneten drámai felvételek terjedtek el a repülőtéren uralkodó helyzetről, amelyben a vihar tombol és az eső mennyisége szokatlanul nagy.

A térségben a viharos időjárás miatt más közlekedési eszközök is érintettek. A városban rekedt emberek beszámolnak arról, hogy a járhatatlan utak miatt még a repülőtérre sem tudtak eljutni.

A Khaleej Times helyi hírportál szerint a metró közlekedése is akadozik, míg a The National News egy beszakadt útról szóló videót tett közzé.

Az Arab-félsziget többi részén is súlyos esőzések vannak. Ománban a heves esőzések és villámáradások legalább tizenhét ember életét követelték.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Elkészült Gesztesi Károly síremléke – ez a felirat olvasható a sírhelyen

1 perce érkezett: újra egy szerelmespárt alkot Kucsera Gábor és Tápai Szabina