in

1 perce érkezett: újra egy szerelmespárt alkot Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Két év szakítás után végre rájöttek, hogy elválaszthatatlanok egymástól.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor múlt évben külön utakat választottak viharos körülmények között. Az indulatok lassan lecsendesedtek, sőt, már karácsonyt is együtt ünnepeltek, béke és szeretet között. Talán ez jelezte előre a lehetőséget, hogy a híres párnak mégis össze kell tartania… És nem kellett sok, hogy ráébredjenek, hogy jobban boldogulnak együtt, mint külön. A Best magazin információi szerint a sztárok már egy ideje újra egy párt alkotnak, ami már nem titok a közvetlen környezetük előtt.

A két egykori sportoló legalább két évig külön élt, mely idő alatt mindketten sokat fejlődtek és változtak. Kucsera Gábor korábban azt mondta, hogy az Ázsia Expressz forgatása és a távolság szeretteitől teljesen átformálta őt, ráébresztve arra, hogy mire képes, míg Szabina megnyugodottabb és elfogadóbb lett.

– Mióta külön vagyunk, sok mindent tudunk megbeszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Ez őszinte párbeszéden alapul, nem pedig veszekedésen vagy ajtócsapkodáson… Azt hiszem, mindkettőnknek szüksége volt erre a változásra, hogy fejlődjünk és tanuljunk. Szabina is fejlődni tudjon, és én is szembesüljek a hibáimmal – mondta korábban Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna egyik adásában.

Márciusban Szabina azt nyilatkozta, hogy soha nem voltak ilyen jól a viszonyuk a volt férjével.

„Most jobb a kapcsolatunk, mint valaha volt a házasságunk idején”

– mondta Tápai Szabina, később azonban titokzatosan válaszolt a kérdésre, hogy újra egy párt fognak-e alkotni.

– Igaz, hogy fantasztikusan működünk együtt, különösen szülőként. De hogy ez hova vezet, az a jövő titka… Soha ne mondj soha! – mondta Szabina.

A legfrissebb információk szerint mindketten naponta hazatérnek a Pest megyei kertes házukba. Gyakorlatilag ez nem jelent nagy változást, mivel amikor még külön éltek, mindig ott voltak egymás mellett, csak naponta váltották egymást. Ha Szabina volt a gyerekekkel, Gábor máshol aludt, és fordítva. Mivel Beni, Milli és Bella életüket nem akarták felborítani, megtartották nekik a megszokott környezetet: a szobájukat, az óvodát, az iskolát és a barátaikat.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Hatalmas a baj Dubajban, egy nap alatt esett annyi eső, mint amennyi egy év alatt szokott

Bochkor Gábor durván kiosztotta Tóth Gabit: Nyilvánosan vallotta, hogy sosem játszaná le a dalait