in

Ez a világ legjobb béltisztítója, méregtelenítője – de sokan nem tudják

Egyre több méreganyaggal kénytelen felvenni a harcot a szervezetünk, naponta több millió idegen, károsító molekula áramlik be a testünkbe, amelyet az erre szakosodott szervek igyekeznek ugyan kivédeni, de hosszabb távon a terhelés egyre nagyobb lesz, és a problémák is előbb-utóbb felbukkannak.

Ha sokáig szeretnénk egészségesen élni, akkor a megfelelő mozgás, étkezés mellett a szervezetünk méregtelenítését is el kell végeznünk.

1831-ben a francia Touéry professzor kollégái szeme láttára egy jókora sztrichnin adagot vett be, amely tíz ember halálához is elegendő lett volna, de miután aktívszénoldatot ivott, kutya baja sem volt.

Az orvosi szénként is ismert gyógyszert már az ősi Egyiptomban is használták. Azért jó a faszén, mivel aszerkezete lyukacsos, ezért súlyának többszörösét képes felszívni, így a rengeteg mérgező anyagot ismagához vonzza.

A sürgősségi betegellátásban még most is nagy kincs, hiszen a mérgezéses eseteknél a faszenet alkalmazzák.

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így anyiroknedvek be tudnak jutni.

Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

A faszén ma már kapszula formában is kapható. Miután bevettük, egyből beindul a belek tisztulásifolyamata és a kellemetlen puffadásoktól is megszabadulhatunk.

Ha nem tudja valaki lenyelni a pirulát, vízben fel is oldhatja azt, így még erőteljesebben fog érvényesülni a tisztítóhatás. Akár 4 kapszulát is belehet venni egyszerre, mérgezés gyanúja esetén akár 10-et is.

Érdemes az orvosi szenet használni, ha nagyon nehéznek, felpuffadtnak érezzük magunkat, ha hányinger, vagy csömör környékez, hasmenés, másnaposság, gyomorfájás esetén is ajánlott, főként akkor, ha túl sokzöldséget, vagy gyümölcsöt ettünk.

Jó tudni, hogy az állatgyógyászatban is használható, ugyanolyan hatással bír mint az embernél, kutyusok gyomorrontásánál tökéletes megoldás.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A lábát fájlalta a 18 éves lány felkeléskor, aztán pár óra múlva meghalt

Betegségek, melyek az arcodra vannak írva