in ,

Döbbenet! Nem a cigi vagy az alkohol árt a legtöbbet az egészségednek! Hanem EZ:

Dr. D.C Dulcan szerint a negatív érzelmek, így elsősorban a bizalom és önbizalom hiánya, a féltékenység, az irigység, de főleg az idegesség és a félelem elsavasítja a szervezetet, amely számos betegséget eredményez. A depresszió ezek közül csupán az egyik.

A félelem valóságosan legyengíti a szervezetet, és ezt a tényt kísérletek is alátámasztják. Így például az a híres kísérlet, amikor egy farkast és egy bárányt egymás mellé helyeztek külön- külön ketrecbe. A bárány sajnos rövid idő alatt belehalt a stressz hatásaiba. Elsősorban az idegeskedés és a félelem azok az érzések, amelyek a sejtek élettartalmát csökkentik.

A lelki problémák tehát előbb vagy utóbb betegségekhez vezetnek. Ugyanakkor mondhatjuk, hogy mindnyájunkat érnek negatív hatások. Mit tegyünk hát?

Dr. D.C Dulcan tanácsa az, hogy próbáljunk rájönni, hogyan tudjuk hatékonyan feldolgozni a külső körülmények hatásait. így például akinek csak lehet, bocsássunk meg, előbb-utóbb úgyis visszakapja a sorstól, amit másokkal tesz. A megbocsátás segít a szervezet Ph-értékét helyreállítani.

Minden nap néhány percet szánjunk rá, hogy lazítunk, kikapcsolunk, relaxálunk. Vegyük észre a kedves, szép dolgokat az életben, és ne kávéval, vagy cigarettával hozzuk magunkat egyensúlyba. Ha becsukod a szemed, és elképzeled, ahogy minden lélegzettel kiáramlik belőled a fáradtság és az idegesség: azzal sokat tehetsz az egészségedért.

Ezenkívül érdemes azt a relaxációs technikát kifejlesztened, amely számodra a leginkább működik! Tegyél egy próbát, majd gyakorolj kitartóan, és meglátod, nagy változást hoz az életedbe!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

Forrás

Óriási összeget vittek el Kasza Tibitől – Videó

Erre a kislányra az Atlanti-óceánban sodródva találtak rá. Ám ekkor még nem is sejtették, milyen borzalmas titkot őriz!