in

A lábát fájlalta a 18 éves lány felkeléskor, aztán pár óra múlva meghalt

Ez a fiatal lány, Aimee Singleton lábfájdalommal ébredt reggel, aztán néhány óra elteltével a fürdőszobában egyszerűen összeesett.

Azonnal kórházba szállították, ahol aztán többször újraélesztették, de mégsem tudtak rajta segíteni.

Semmi előjele nem volt annak a rosszullétnek, amit tulajdonképpen a lábában egy vérrög okozott. A család barátja arról beszélt, hogy egyszerűen fájt a lába, és nagyon beduzzadt hirtelen. Előtte semmiprobléma nem látszottrajta.

Az, hogy hirtelen elment, az a legmegdöbbentőbb és legszörnyűbb az egészben. Sajnos az orvosok szerint a szíve végzetesen károsodott, és már képtelenek voltak segíteni rajta.

Pedig egy életvidám, egészséges tiniről van szó.


Fontos, hogyha hirtelen változás áll be egészségünkbe, furcsa tünetekkel – akkor azonnal forduljunk orvoshoz, mert az időben érkező segítség életeket menthet.

A hirtelen beduzzadó láb, és lábfájdalom sajnos a mélyvénás trombózis jele lehet elég nagy eséllyel. Függetlenül életkortól fontos, hogy az orvos legyen az első hasonló esetben. Főleg, ha fájdalommal is párosul.

Ilyenkor főleg járás közben fájdul meg a láb, határozott fájdalom, ami mindenképpen feltűnő, és mindig az alsó lábszár a ludas.

A végtag tapintása meleg, külsőleg duzzadt. És fontos tünet még, hogyha a beteg hátrafeszíti lábát, akkor a térdhajlatban erős fájdalma lesz.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A szomszédasszonyomék lakása mindig kellemesen illatos, nem tudtam, hogyan csinálja, de elárulta a titkát!

Ez a világ legjobb béltisztítója, méregtelenítője – de sokan nem tudják