in

Álomnak tűnik, de ez maga a valóság, 30 milliót fizetnek, ha erre a csodás szigetre költözöl

Manapság sokat hallani olyan híradásról, amikor egyrészt tárt karokkal várnak egy távoli, különlegesen szép helyen, de odaköltözés esetén akár még milliókkal is megajándékoznak. Akik ezeket a programokat vállalják, azoknak üres házakat kell felújítaniuk.

Most néhány írországi, csodás sziget a soros. Ezek a települések általában vidéki falvak, és a beköltözőkkel lényegében életben akarnak maradni, s hogy ez megtörténjék – még anyagi áldozatokra is képesek.

Néhány napja jelentették be, hogy nagyjából 20, csodás sziget benépesítését tervezik. Mindegyik gyönyörű, de van köztük egy olyan is, amit még filmből is ismerhetünk. Inis Móré tájai visszaköszönnek A Sziget szellemei hollywoodifilmben.

Ám nem csak ez a gyönyörűség az, amit tálcán feltálalnak eléd, hanem ezen kívül 10 sziget között válogathatunk. A felújításhoz, költözéshez 84 ezer Euró, emelt támogatást adnak azoknak, akik úgy gondolják – más vágyuk sincs, mint hogy üresen álló házakat újítsanak fel – s ne csak felújítsák, hanem utána ott is lakjanak. Hisz e a cél, a terület benépesítése.

Jelenleg az ingatlanok lajstromozása folyik, s akik költözni akarnak, belevágni a nagy kalandba, azoknak tudniuk kell, hogy a vásárlás nincs korlátozva, bárki megteheti, viszont a lakhatás már nem garantált.

Hogy ez pontosan hogy értendő, – nyilván feltételekhez kötik a letelepedést, munkahely stb. –

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A sztárszakács kikotyogta: ettől lesz tökéletes a palacsinta … itt a recept 

Titkok a zöld szemű emberekről, amikkel még ők sincsenek tisztában!