in

A családhoz új kiskutyus érkezik. A nagy, berni pásztor reakciója már 20 millió embernél tarolt… – videó

De az is lehet, hogy inkább a pöttöm kutyus reakciója a nevetségesebb, aki egyből nagyon is otthon érzi magát, és valamilyen szinten vezető szerepet akar kisajátítani. Boet, a picur gonden retriever kölyök megérkezett a családba, s most mutatják be Moosnak, a bernipásztornak.

Kicsit félelmetes az ötlet, mert az egyik picike, a másik hatalmas, hogy fognak összejönni ők ketten. Természetes, hogy gazdáik felveszik ezt a pillanatot, hisz mindenképp emlékezetes lehet. Na de arra, ami történt valójában senki nem számíthatott, hisz a kicsi egyáltalán nem szeppent meg.

Sőt, kissé tiszteletlennek is számít a nagy kutya mellett, hisz ő területet akar kisajátítani, s bár a nagy kutyajátéknak veszi a dolgot – kis idő múlva elege lesz az attrakcióból.

Esélyesen a későbbiekben volt ennek a dolognak folytatása is – biztos hogy jelezte a berni pásztor hol ahatár.

Mindenesetre első találkozásuk kellemesen visszaidézhető, s már-már mulatságos.

Olyannyira, hogy a TikTok-on immár több mint 20 millióan láthatták. Fotó: képkocka a videóból

@moostheberner Weird but cute #firstmeeting #dog #bernesemountaindog #goldenretriever #puppy #fyp #firsttime #puppylove #foryou ♬ Accidentally in Love – KiD RAiN

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

8 hetes korától gondozta a jegesmedvét, most évek múltán újra találkoznak: a maci olyat tesz, amit csak a macskák szoktak!

A karácsonyi kaktusz sok virágot hoz, ha jól gondozod! Mutatjuk mit kell tenni vele!