in

A bálna bökdösni, taszigálni kezdte a búvárt: kiderült, nagyon is jó oka volt rá, a búvár nem győzött hálálkodni!

Nan Hauser tengerbiológus és búvár eddigi pályafutása során már számos dolgot megtapasztalt, rengetegszer kapcsolatba került már velük és küzdött is a bálnákért.

Egyesek “bálna boszinak” is nevezik, viszont a 28 éves munkatapasztalata során még nem élt át soha ilyesmit. A bálna gyengéden elkezdte taszigálni őt, ahogyan csak tudta. Amikor Nan nem tágított, akkor elkezdte őt az uszonyaival is tolni.


El akarta őt tolni valamitől, amit Nan, a búvár akkor még nem láthatott. A szíve majd kiugrott, hiszen a bálna nem akart tágítani mellőle és továbbra is taszigálta.

Nan tudta jól, hogy milyen erő lakozik egy ekkora állatban, aki csupán egy óvatlan uszony csapással képes lehet átküldeni őt a másvilágra.

Végül a bálna addig forgolódott, míg Nan-t ki nem tolta a vízből. Amikor Nan a víz felszíne fölé került, akkor jött rá, hogy mi történt valójában. Egy tigriscápát vett észre nem messze a vízben és a bálna tőle mentette meg őt.

Nem ez az egyetlen videó, ami egy bálna hőstettét örökíti meg. Ide kattintva láthatod, mit művelt egy bálna azzal a búvárral, aki megmentette őt a zsinórok fogságából.

Ám az itt látható felvétel is egészen káprázatos, mindenképp érdemes megnézni! Íme a különleges kisfilm:

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Titkok a zöld szemű emberekről, amikkel még ők sincsenek tisztában!

Vietnámi balzsam – amit mindenki ismer, de kevesen tudják, mi mindenre jó