in

89 évesen pizzafutárnak áll, mert már a gyógyszereit is alig tudja megvenni: úgy gondolja borravalót kap, ám amikor feltépi a borítékot, könnyek gördülnek le az arcán /VIDEÓ/

Ez a bácsi, Derlin Newey (Roy, Utah, USA) azonban 89 éves korában kényszerült pizzafutárnak állni, mert nyugdíja arra sem volt elég, hogy megfelelően étkezzen és ki tudja fizetni a gyógyszereit.


Heti 30 órában dolgozott, és naponta kb. egy tucat címre szállította ki a pizzát, így többek között ahhoz a Valdez családhoz is, amelynek tagjai influencerként jelentős követőtáborral rendelkeznek az Instagrammon és a TikTokon is.

A bácsi erről mit sem tudott, a jó szívű család azonban úgy döntött, hogy segít neki, hogy ne kelljen a 90. életévéhez közel is még ilyen kemény munkát végeznie csupán azért, hogy fenn tudja tartani magát.


Nagyszabású gyűjtést rendeztek a követőik között, és egy igen jelentős összeg, közel 4 millió Ft-nak megfelelő dollár gyűlt össze.

Az alábbi megható videón az látható, amikor átadják a bácsinak a borítékot, benne a pénzzel. Amikor kibontja, szegény nagyon meghatódik, csak annyit képes kinyögni, hogy “nem is tudom mit mondjak, nagyon szépen köszönöm”.

Nézd meg velünk a megható pillanatokat:

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

El ne dobd a szakadt harisnyát! Ezeket a trükköket ismerned kell!

Könnyek közt vallotta be ,hogy 3 unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre…kiderült, hogy mi történt