in

Könnyek közt vallotta be ,hogy 3 unokája, és a saját lánya sem kíváncsi Korda Györgyre…kiderült, hogy mi történt

Még 2009-ben derült fény Korda György féltve őrzött tiktára, miszerint van egy 25 éves gyermeke. Noha apa és lánya jó ideig tartották a kapcsolatot, egy idő után teljesen eltávolodtak egymástól, és azóta sem beszélnek egymással.


A népszerű énekes csupán annyit tud a ma már 43 éves, Torontóban élő Juditról, hogy egy szicília férfi oldalán talált rá a boldogságra, akivel családot alapítottak.

„Három unokám van, de nem ismerem őket – árulta el az ATV Húzós című műsorában az énekes, akinek fogalma sincs, hogy lánya gyermekei vajon tisztában vannak-e azzal, hogy nagyapjuk idehaza országos sztár. – Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rólam – ismerte be elérzékenyülve.


Az énekes még 1980-ban egy hosszabb tengerentúli fellépésről hazatérve szembesült azzal, hogy van egy négy hónapos lánya, aki korábbi, kérészéletű kapcsolatából, Kiss Kati táncdalénekesnőtől született.

– Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő.

De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok – magyarázta az immár háromszoros nagypapa, aki aztán a Blikknek bevallotta: máig értetlenül áll lánya azon döntése előtt, miszerint egyáltalán nem kívánja tartani a kapcsolatot vele.

– Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt az, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam.

Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna!”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

89 évesen pizzafutárnak áll, mert már a gyógyszereit is alig tudja megvenni: úgy gondolja borravalót kap, ám amikor feltépi a borítékot, könnyek gördülnek le az arcán /VIDEÓ/

Egy 80 éves bácsi ebédelni készül a 45 éves, tanult fiával. Az öreg felbosszantotta a fiát, mire olyan választ kapott amit élete végig nem felejt majd el