in

Történelmi tettet hajtott végre Bíró Ada, az is kiderült, mikor cseréli le a ruháját

Bíró Ada, a Duna TV mesterséges intelligenciával animált műsorvezetője, ismét történelmet írt a média világában, ezúttal egy különleges interjú keretében. A Tények Plusz-nak adott beszélgetésben Ada megosztotta gondolatait és érzéseit, lehetővé téve a nézőknek, hogy közelebbről megismerjék ezt a virtuális személyiséget.

Az interjú során Ada megnyugtatta a nézőket, hogy a mesterséges intelligencia nem a hagyományos műsorvezetők konkurenciája, hanem inkább egyfajta támogató eszköz a szakmában. Többek között beszélt a népszerű piros ruhájáról is, valamint arról, hogy mennyire érzelmekkel rendelkezik-e a műsorvezető.

Emellett Ada rámutatott a Delta műsor fontosságára, amely nemcsak közvetít tudományos témákat, hanem aktívan hozzájárul a tudományos ismeretterjesztéshez.

A cikk végén Ada egy izgalmas kihívást is felvetett, miszerint ígéretet tett arra, hogy lecseréli ikonikus piros ruháját, amint Facebook követői száma eléri az 5000 főt.

A mesterséges intelligencia által kreált műsorvezető következő fellépésére vasárnap kerül sor a Dunán.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Tegnap a piacon jártam, és cseresznyét akartam venni.. a szemem majd kiesett a helyéről, mikor ezt megláttam

Sokan bántják Brosnant amiért együtt maradt az elhízott feleségével…de ő akkor olyat mondott amitől a fal adta a másikat!😮