in

Sokan bántják Brosnant amiért együtt maradt az elhízott feleségével…de ő akkor olyat mondott amitől a fal adta a másikat!😮

Az egész internet az elhízásáról beszél, de láttad már fiatalon? 🤔🧐 Keeley Shy archív fotói után a rajongók rájönnek, miért is lett ő Brosnan legnagyobb szerelme! 😍 Nézd meg ebben a cikkben, hogyan nézett ki a kilencvenes években! 👇👇👇

Pierce Brosnan egyike a világhírű és kiemelkedő színészeknek, akinek karrierje egészen új szintre emelkedett a legendás James Bond szerepét követően. Jóképűsége és vonzó teste iránt egyetlen ember sem maradhatott közömbös.

Bár lányok milliói álmodoztak róla, az ikonikus filmsztár szíve egy nőé volt, akinek jelenlegi külsejéről aktívan vitatkoznak a közösségi médiában. Messze nem mindenki látta úgy, ahogyan fiatalkorában kinézett.

Románcuk 1994-ben kezdődött, 2001-ben pedig hivatalosan is elválaszthatatlanná vált a pár. Bármennyire is meglepőnek tűnik, a pár még mindig együtt van, és nincsenek más tervei. Még ennyi év házasság után is szeretettel néznek egymásra.

Amint Keeley archív fotói felkerültek a netre, az emberek most már érthették, hogy a színész miért szeretett bele őrülten. Nézd meg őt, és oszd meg, hogy vonzónak találod-e vagy sem.

Történelmi tettet hajtott végre Bíró Ada, az is kiderült, mikor cseréli le a ruháját

Brutálisan elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.