in

Meghalt Tót Gergő, magyar horgász

Tót Gergő péntek reggel lett rosszul, és a helyszínre érkező két mentőegység, köztük egy mentőhelikopter ellenére sem tudtak segíteni rajta, így elhunyt.

A Balaton Carp Cup (IBCC) X. kiadásának horgászversenyén egy 40 éves magyar horgász tragikus halála történt pénteken – közölte a Pecaverzum. Az eseményről beszámoló Fishing&Hunting televíziós csatorna esti összefoglalója is ezzel a szomorú hírrel indult.

A mai reggel folyamán Ábrahámhegyen, a 40-es helyen horgászó Holy Right Carp Team tagja, Tót Gergő rosszul lett. Hozzá két mentőegység is érkezett, köztük egy mentőhelikopter is. Körülbelül másfél órán küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni

– hangzott el a műsorban, amelynek az elején

„Egészségügyi okok miatt elhunyt az egyik versenyzőnk. Az Országos Mentőszolgálat helikopteres egysége mindent elkövetett, hogy megmentsék az életét. Az IBCC őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt családjának” – közölték a szervezők a Facebookon.

A világ legnagyobb pontyfogó versenye 140 órán át zajlott, és a tavalyihoz hasonlóan idén is cseh győzelem született. A hétezer eurót érő dobogó harmadik fokára magyarok, Bárdóczky Zoltán, Nyári András, Berenyi Zoltán és Burai Bálint, azaz a Carpsoul Hungary állhatott fel 263,99 kilós (19 halas) eredménnyel.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Megtaláltuk Diana hercegné magyar hasonmását: „Ha Diana ma is élne, biztos szebb hely lenne a világ”

Megható képet közölt Alain Delon lánya édesapjáról. A színész már csak árnyéka önmagának!