in ,

Megtaláltuk Diana hercegné magyar hasonmását: „Ha Diana ma is élne, biztos szebb hely lenne a világ”

Képli Barbara: A magyar Diana

Külföldön elterjedt gyakorlat, hogy egy hírességnek akár több hasonmása is lehet, sőt, olyanok is akadnak, akik ezt hivatásszerűen űzik, életüket azonban egy-egy sztár személyének megformálása teszi ki különböző eseményeken.

Magyarországon ez még ritkaságszámba megy, azonban kevesen tudják, hogy itt is van egy Diana hercegné magyar megfelelője, Képli Barbara néven.

Barbara először külföldi ismerősei által értesült arról, hogy ügynökségek léteznek, melyek hírességek hasonmásait gyűjtik egy adatbázisba. Így került 2023-ban egy olyan ügynökséghez, mely a brit királyi család hasonmásait keresi, és több jelentkező közül őt választották ki Diana hercegné magyar megfelelőjének.

„Zenei végzettségem van, énekesnőként dolgozom, és ez tölti ki mindennapjaimat. Emellett részt veszek a hasonmás-szerepben is, és nagy támogatást kapok a családomtól” – nyilatkozta a Twice.hu-nak Képli Barbara.

Fellépései során Barbara mindent megtesz annak érdekében, hogy úgy jelenjen meg, mint Diana hercegné: ugyanolyan sminket, ruhát és hajat visel, mint a néhai hercegné.

„Sok fellépésem van, és mindig igyekszem úgy megjelenni, hogy minél inkább hasonlítsak Diana hercegnére. Mindig ugyanolyan frizurát viszek, mint ő, és a ruhákat is az ő stílusának megfelelően választom” – mondta Barbara, akit már sokan megjegyeztek, hogy mennyire hasonlít Dianára.

Kunszentmiklósról származó, jelenleg Gyulán élő Barbara elmondta, hétköznapokon nem öltözik úgy, mint Diana hercegné, általában csak rendezvényeken veszi fel Károly király egykori feleségének imidzsét.

A 33 éves hölgy úgy véli, ha Diana még élne, a brit királyi család nem süllyedt volna el a jelenlegi botrányok sűrűjében.

„Ha Diana még élne, biztosan nyugodtabb élete lenne, és nem zajlanának olyan események a királyi családban, mint most. Ő jelentős szerepet játszott az életében, még azután is, hogy elvált, és sokat tett az emberekért. Szerintem nagy hatással volt a világra, és sokat harcolt azért, hogy szebbé tegye azt” – mondta Barbara, aki még kislány volt, amikor Diana elhunyt.

Képli Barbara a királyi családról is megosztotta véleményét a lapunkkal.

„Látom, hogy nagyon megosztott a család azóta, hogy a királynő meghalt, és úgy tűnik, hogy az egység még inkább megingott. Csak a problémáikról lehet hallani, és a viszálykodásukról. Ha Diana még élne, biztosan más lenne a helyzet” – tette hozzá.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

1,3 millió forintba került ez a 20m²-es előre gyárott kisház (gépesítve, szigetelve) Leesett az állam amikor megláttam belülről!

Meghalt Tót Gergő, magyar horgász