in

Megható képet közölt Alain Delon lánya édesapjáról. A színész már csak árnyéka önmagának!

Anouchka Delon, Alain Delon lánya, a közelmúltban egy ritka fényképet osztott meg édesapjáról, a híres színészről. A 88 éves ikon jelenleg fokozott figyelem alatt áll gyermekei közötti jogi viták miatt, melyek arról szólnak, hogy hol kellene neki élnie.

Az általa megosztott kép arra szolgál, hogy nyugtassa a rajongókat az apja jelenlegi helyzetével kapcsolatban. A fotót Anouchka az Instagramon osztotta meg, és egy megható üzenet kísérte.

„Ezen a péntek reggelen készítettem egy fényképet az apukámmal. Csak magamnak, mint emlék az együtt töltött pillanatokról. Az ő jelenléte végtelen boldogságot hoz az életembe, amikor a világ néha oly zsarnoki tud lenni. A képen látható Alain Delon pedig örökös acélkék szemeivel, élettel, harcossággal, olyan erőt ad nekem, amit elképzelhetetlennek tartok. Ő a saját halhatatlanságom.” – írta Anouchka.

A bejegyzés utal a Delon testvérek közötti feszültségekre is. Az egészségügyi állapotuk és az apjuk lakóhelye körüli viták miatt Anthony, Anouchka és Alain-Fabien közötti nézeteltérések egyre inkább nyilvánosak lettek.

Fotó: Instagram

Alain Delon egészségi állapota az elmúlt hónapokban súlyosbodott, és a gyermekek nem tudtak megegyezni abban, hogy hol lenne számára a legjobb élni. Míg Anthony azt állította, hogy apjuk Douchy-ban, Franciaországban kellene maradnia, Anouchka Svájcban szerette volna látni a színészt, ahol ő maga él.

Alain Delon már 1999 óta svájci állampolgár, és Anthony aggódott, hogy ha visszakapná a francia állampolgárságot, akkor jelentős adóssággal kellene szembenézniük apjuk halála után.

A bírósági tárgyalások eredményeként a montargisi bíróság megerősített gyámság alá helyezte a színészt, hogy megvédje őt és vagyonát. Alain Delon jelenleg kognitív és mozgásszervi problémákkal küzd.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Meghalt Tót Gergő, magyar horgász

Schobert Norbert megmutatta romantikus oldalát. Rubint Réka teljesen elérzékenyült