in

Intsünk búcsút a szédülésnek, az ízületi fájdalmaknak, a krónikus fáradtságnak, valamint a pajzsmirigy megbetegedéseknek! Íme a recept!

A kakukkfű egy nem mindennapi gyógynövény.

Jelentős mennyiségű ásványi anyag (elsősorban kalcium, vas, kálium) megtalálható benne, és erős az antioxidáns hatása. Erre a gyógyszeripar is felfigyelt, olyan készítményekben alkalmazzák, amelyek a szklerózis multiplex, a fibromyalgia, a szédülés, az ízületi gyulladás és a lupus ellen kerülnek forgalomba.

A kakukkfű nem csupán csökkenti a vérnyomást, de enyhíti a köhögést és a torokfájást, valamint a felső légúti megbetegedések tüneteit.

Ráadásul gyorsítja a vörös vérsejt-képződést, csillapítja a krónikus fáradtságot, a szédülést és a stresszt.

Így fogyaszthatjuk: egy marék friss, vagy szárított kakukkfüvet helyezzünk egy tálba, és öntsünk rá egy bögre forró vizet. Ha szeretnénk édesíteni, tehetünk rá egy kis mézet. Igyuk naponta!

(Ne fogyasszuk, ha allergiásak vagy érzékenyek vagyunk a kakukkfűre, vagy az orvos ellenjavallja a fogyasztását.)

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Brutálisan elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Hűha!! Olyant énekelt ez a srác, hogy a zsűri arra kérte, hogy énekelje el még egyszer a dalt!