in ,

Hűha!! Olyant énekelt ez a srác, hogy a zsűri arra kérte, hogy énekelje el még egyszer a dalt!

Sebastian Krenz elképesztő előadásával megnyerte a német Voice műsorvezetőinek szívét, amikor előadta a Scorpions „Still Loving You” című slágerét. Az előadása olyan erőteljes és meggyőző volt, hogy a zsűritagok arra kérték, énekelje el újra a dal egy részét.

A 29 éves énekes, aki zenei pályafutását négyéves korában trombitálással kezdte és később különböző zenekarok tagja lett, a tehetségkutatóba családja kíséretében érkezett, kislánya is vele volt. Sebastian szenvedélyét és elkötelezettségét a zene iránt a műsor során is többször hangsúlyozta, mondván, hogy családjának és szeretteinek énekel.

Minden zsűritag, köztük Sarah Connor is, meg akarta szerezni Sebastiant a saját csapatába, és egy érzelmes pillanatban kislánya, Mathilda is segített apjának a döntésben, amikor a színpadra szaladt és valamit súgott neki. Végül Sebastian Johannes Oerding csapatát választotta, és kiváló produkcióival végül megnyerte a 2021-es The Voice versenyt.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Intsünk búcsút a szédülésnek, az ízületi fájdalmaknak, a krónikus fáradtságnak, valamint a pajzsmirigy megbetegedéseknek! Íme a recept!

Okosító kvíz: újabb fejtörő, csak a legélesebb elméknek ajánljuk