in

Ezért tetováltatnak magukra egyre többen pontosvesszőt .Egyre több emberen látható ez a tetoválás. Te tudod, mit jelent?

Neked is feltűnt, hogy mostanában egyre több ember csuklóján, nyakán, bokáján vagy más testrészén virít pontosvessző? Megvan az oka.

Úgy van, ez egy pontosvessző. No de miért látható ez a jel egyre több és több emberen szerte a világban? Meg fogsz lepődni a válaszon!

Mostanában egyre több fiatalon vehetünk észre egy furcsa kis jelet, egy pontosvessző tetoválást. A legváltozatosabb testrészeken találkozhatunk vele.

Nemcsak egy trendi miniatűr tetkó divatról van szó, a pontosvessző nagyon fontos jelentéssel bír.

A “pontosvessző mozgalom” résztvevői ugyanis szeretetet és reményt közvetítenek olyan emberek felé, akik depresszióval, öngyilkos gondolatokkal, vagy valamilyen függőséggel küzdenek.

És miért pont egy pontosvesszőt választottak emblémájuknak?

A pontosvesszőt az írók akkor használják, amikor befejezhetnének egy mondatot, de úgy döntenek, hogy még folytatják. Jelen esetben az író te vagy, és a mondat pedig az életed.

Az emberek általában megkérdezik viselőiktől, mit jelent ez a furcsa tetoválás, ilyenkor pedig kialakul egy beszélgetés. Így még több ember ismeri meg ezt a célt mozgalmat.

Akinek a családjában, ismerősei között van olyan, aki szenved (esetleg múlt időben, szenvedett…) valamiféle mentális betegségben, az tudja, hogy ilyenkor elengedhetetlenül fontos a szeretet és a szolidaritás kifejezése a rászoruló felé.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Neked is fáj, érzékeny, vagy görcsöl néha valamelyik a lábujjad? Ez okozza!

Az elefántmama 11 órán keresztül ássa a gödröt -mikor meglátjuk miért, sírni lenne kedvünk