in

Csengettek, de nem merte kinyitni az ajtót az idegennek. De amit a biztonsági kamerán látott… VIDEÓ

Minden gyereknek megtanítják, hogy nem szabad ajtót nyitni idegeneknek és ezzel a gyakorlattal sok felnőtt is él, többek között Melissa Vang. Manapság sok olyan történetet hall az ember, hogy egy betör előbb kopogtat az ajtón, hogy felmérje, van-e valaki otthon, csak aztán lendül akcióba.

Ez volt az első gondolata Melissa-nak is, de kiderült, hogy súlyosan téved…

Melissa a két kislányával volt otthon, amikor valaki kopogtatott az ajtaján. Nem állt szándékában kinyitni, hiszen nem várt látogatókat és azonnal gyanakvóvá vált.

A bejárati ajtajuk előtt fel van szerelve egy biztonsági kamera abból a célból, hogy láthassák, mi történik a házon kívül. Melissa végül nem nyitott ajtót, de a felvételt kicsivel később megnézte.

“Nem szoktam ajtót nyitni idegeneknek vagy olyanoknak, akiket nem ismerek fel.” – mondta Melissa. Ez az idegen azonban nem akart ártani a családnak

Melissa a felvételt megtekintve azonnal rájött, hogy sokkal inkább egy megható jelenetnek volt szemtanúja, semmint egy betörő mesterkedésének. Az idegen, aki az ajtón kopogtatott egy tinédzser fiú volt, aki jó szándékkal érkezett.


Ez történt valójában


A fiatal fiú, Tyler Opdyke azért kopogtatott, hogy megtudja, van-e otthon valaki. Amikor nem nyitottak neki ajtót, körülnézett és felfedezte, hogy van felszerelve biztonsági kamera. Odament és a kezében lévő tárcát az objektív felé tartotta, hogy jól lássák a lakók.

Melissa felismerte, hogy az a férje pénztárcája, amelyben 1.500 $ volt készpénzben. Kiderült, hogy Tyler szórólapokat hordott ki a környéken, és amikor a család felhajtójához ért, meglátta a tárcát a földön, amit valószínűleg Melissa férje ejtett el, miközben szállt be az autójába.

Tyler, miután nem kapott választ, azt is megmutatta a kamerának, hogy hová rejti a tárcát pontosan, így a jogos tulajdonos meg tudja találni.

Visszafelé még egyszer megállt a háznál, hogy ellenőrizze, még mindig ott van-e a pénz, mert ha nem, újra kopogtat. Ekkor volt szerencséje találkozni Melissával, aki nem győzött hálálkodni neki a kedves gesztusért.

“Egyszerűen belegondoltam, hogy én mit várnék el attól a személytől, aki megtalálja a tárcámat, ha elveszteném.” – mondta Tyler.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Most érkezett a megrázó hír! Feketébe borult Varnus Xavér közösségi oldala

Most jött a rendkívüli hír Koltai Róbertről! A hír sajnos igaz…