in , ,

6 celeb halálhír: akiket már elsirattak, pedig vígan életben vannak

Akit szidnak, vagy a halálát kívánják, annál tovább él. Ez egy amúgy kedves szólás-mondás, ha jobban belegondolunk.

A Reader’s Digest összegyűjtötte azoknak a celebeknek a listáját, akik remélhetőleg nagyon sokáig maradnak még velünk.

  1. Cher

2013-ban napvilágot látott Nagy-Britanniában egy hesteg, amelyet a nagy közönség sikeresen félre olvasott, és Cher-t kezdték el siratni Margaret Thatcher helyett. Ez a kifejezés politikai célból született meg, de nagyon nem vált be. A  #nowthatchersdead szót úgy is értelmezhetjük, hogy “now that Cher’s dead” – most, hogy Cher halott. Az énekesnő azonban köszöni szépen, de jól van.

  1. Justin Bieber

Négy alkalommal temették volna el hamarabb, mint kellett volna. A – szerencsére hamis – hírek szerint 2009-ben öngyilkosságot követett el, 2010-ben egy klubban lőtték le, szintén ugyanebben az évben drogtúladagolás miatt hunyt el, 2012-ben pedig simán csak feldobta a bakancsot.

  1. Lil Wayne

A rap mogul valóban kórházba került, de a végakaratát nem mondta tollba, miután 2013-ban szívrohama volt. Még aznap megcáfolta a saját halálhírét, és megköszönte, hogy a rajongók imádkoztak érte.

  1. Jackie Chan

2011 elején a színészt falsul halottnak nyilvánították egy szívroham után. A rajongók a Facebookon egy gyász csoportot alapítottak, és 2011. augusztusára 150.000 tagra duzzadt a közösség.

  1. Rihanna

A pop hercegnőjét 2011-ben kétszer is el akarták idő előtt eltenni láb alól. Elsőként repülőbalesetben, másodjára túlzott alkoholfogyasztás miatti kómában ment el a sztár a klikkvadász, internetes hazugságok szerint.

  1. Marilyn Manson

2017-ben, 40 év börtön fogság után hunyt el a világ egyik legismertebb sorozatgyilkosa, Charles Manson. Ezt követően az emberek a sajnálatos névazonosság miatt furcsa social media üzeneteket tettek közzé: “Nyugodjon békében Marilyn Manson, egy zenei korszak zárult le a halálával” vagy “Nyugodjon békében Charles Manson, a 90-es évek zenei világának igazi úttörője”

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Miért olyan törékenyek a modern kapcsolatok?

3 módszer a fogyáshoz koplalás és edzés nélkül