in

1 perce érkezett! Végre jó hír jött Katalinról: megerősítette a bennfentes a hercegnéről

A norfolki Anmer Hallban egyre több időt tölt a walesi hercegné, Katalin, aki itt végre nyugalomra és csendre lelt, távol a kíváncsi szemektől. Az összpontosítása a gyógyulására irányul egy olyan környezetben, ahol a stressz nem éri, és szerettei, valamint legközelebbi barátai körében lehet.

Katalinék húsvét előtt hagyták el Windsort, hogy Norfolkban pihenjék ki a fáradalmakat. Úgy tűnik azonban, hogy a hercegné nem nagyon szeretne visszatérni. Egy udvari bennfentes beszélt Katalin titkos vágyáról, mely már egyértelművé vált:

„Katalin otthon érzi magát Norfolkban. Nagyon sok jó barátja él arrafelé. A Van Cutsem család is ott van, de Tom és Polly Coke is. Laura Meade is erőt ad ebben a nehéz időszakban a hercegné számára, ahogyan a Carter-lányok is.” Végre jó hírt kaptunk a hercegnéről, aki így a lehető legjobb körülmények között gyógyulhat.

LONDON, ENGLAND – JULY 13: Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex in the Royal Box on Centre Court during day twelve of the Wimbledon Tennis Championships at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 13, 2019 in London, England. (Photo by Karwai Tang/Getty Images)

Katalin számára elengedhetetlen, hogy megbízható támogatói hálózattal legyen körülvéve, és a legközelebbi és legkedvesebb barátai minden bizonnyal teljes mértékben helytálltak már most is. Emilia Jardine-Paterson, Sophie Snuggs, Lady Laura Meade, Cholmondeley márkinője és Natasha Archer mind kulcsszerepet játszanak Katalin felépülésében, fizikálisan és érzelmileg is támogatva őt a gyógyulás idején.

Bár a család nagyra értékeli a Norfolkban töltött időt, gyermekeik iskoláztatása miatt az iskolai időszakokban inkább Windsor közelében élnek. Az Adelaide Cottage kényelmes bázisként szolgál a Lambrook iskola közelében ezekben az embert próbáló időkben.

A walesi család a közeli barátok kitartó támogatásában leli vigaszát, miközben Windsorban tartózkodik, és olyan barátaik, mint a krikettjátékos Kevin Pietersen és felesége, Jessica Taylor, reménysugárként ragyognak Katalin számára a kihívásokkal teli időkben – írja az OK!

Van egy sor barátja Windsor környékén is, de ezek olyan kapcsolatok, amelyeket a gyerekek barátságai révén épített ki. Ez egy teljesen más dinamika, mint ami a norfolki barátaihoz köti Katalint. Ők azok a barátok, akikkel bármit meg tud beszélni, míg másokkal szemben meglehetősen zárkózott tud lenni.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Nagy Ervin végre megmutatta csodaszép 1éves ikreit

16 éves roma srác a saját házát építi