in

1 perce érkezett a hír! A Palota közölte a hírt Katalin hercegnéről: végre csupa boldogság

Katalin Hercegné Útja a Gyógyulás Felé

A Hello Magazine jelentése szerint Katalin walesi hercegnő gyógyulási folyamata kedvezően alakul, mióta márciusban rákot diagnosztizáltak nála. Windsorban zajló otthoni kezelései és lábadozása során folyamatosan javul az állapota.

Családi Támogatás a Windsor Kastélyban

Az év kezdetén Vilmos herceg újraszervezte napi teendőit, hogy maximális támogatást nyújthasson feleségének, Katalinnak, és három gyermeküknek: a 10 éves György hercegnek, a 9 éves Charlotte hercegnőnek és a 6 éves Lajos hercegnek.

Ez a támogatás mellett a Kensington-palota nemrég megerősítette:hogy a 41 éves Vilmos herceg részt fog venni két nyilvános eseményen, amelyek akkorra időzítettek, amikor rövid időre elhagyja Windsort, jelezve ezzel, hogy Katalin hercegné állapota javulóban van.

Fotó: Vilmos herceg és Katalin hercegnő

A Herceg Hivatalos Kötelezettségei

Az, hogy Vilmos herceg képes volt két nyilvános eseményt vállalni, amelyek során egy éjszakát távol tölt Windsortól, erőteljes jel arra, hogy a hercegné állapota folyamatosan javul. A herceg csütörtökön Cornwallba és a Scilly-szigetekre látogat el először hivatalosan Cornwall hercegeként.

Vilmos Herceg és a Közösségi Projektek

Az első állomáson Vilmos herceg Nansledenben, Newquayben tesz látogatást, ahol a Duchy of Cornwall első hajléktalan-szállási projektje készül el. A St. Petrocs jótékonysági szervezettel közösen megvalósuló projekt 24 otthonnal és körültekintő támogatással segíti a hajléktalanokat. Ezután a herceg a Fistral Beachre látogat, ahol találkozik a partot gondozó szervezetek képviselőivel.

A Scilly-szigeteki Kirándulás

Pénteken a herceg tovább utazik a Scilly-szigetekre, ahol a St Mary’s kikötőt tekinti meg, amit a hercegség üzemeltet. Itt időt szán a kikötő vezetőivel való találkozásra, majd ellátogat a St Mary’s Community Hospital-ba.

További Terhek Vállalása a Családi Idő Előtt

A közelmúltban bejelentették, hogy Vilmos herceg a nyári vakáció előtt még számos feladatot vállal, amely arra utal, hogy Katalin hercegné egyre jobban van. A hercegnő gyógyulása mindenkit örömmel tölt el, és a rajongók várakozással tekintenek a további jó hírek elé.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Az utasok álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen különleges élményben lesz részük. Kész szerencse, hogy egyikük videóra vette:

Nagyszüleink még minden nap ették: ők még tudták, hogy beállítja a vérnyomást, megelőzi az érelmeszesedést, lassítja a bőr öregedését!