in

Visszatér a fagy Magyarországra, oda lehetnek a gyümölcsök és termések: mutatjuk, hol lesz a legdurvább

Pénteken reggel akár fagyhat is itthon, de nem országszerte, csak az északkeleti, szélvédettebb részeken. Érdemes lesz figyelni, mert ezekben a régiókban a korán kiültetett palánták megszenvedhetik a hideg időjárást.

Az biztos, hogy a most érkező lehűlés nem lesz kérészéletű – írja az Időkép. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem egészen a tavasz közepébe, hanem inkább márciusba ugrunk vissza – már ami a hőmérsékleteket illeti -, s az átlagosnál hidegebb idő viszonylag tartósan velünk marad. A hosszútávú, úgynevezett ensemble előrejelzések egyöntetűen azt mutatják, hogy a következő egy-két hétben nem lesz nagy változás, marad az átlagosnál kicsit hidegebb idő.

Országos fagytól ugyan nem kell tartanunk, de pénteken és szombaton reggel a szélvédett, fagyzugos helyeken akár -1, -2 fokot is mérhetünk. Ezekben a régiókban a korán kiültetett palánták könnyen lehet, hogy kicsit megsínylik majd a hideg időjárást.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Ezért önts egy csomag sütőport a mosógépbe! Imádni fogod!

Mesterséges intelligenciával létrehozott műsorvezetővel bővült a köztévé, aki dadogás nélkül olvassa fel a híreket