in

Rendkívüli bejelentés! Magyar Péter: Technikai államcsőd felé halad a magyar gazdaság

1.) Ezen a héten a megafon propagandistái 150 millió forint közpénzt égettek el a lejáratásomra. A többi propaganda médiummal közösen már több milliárd forintot költöttek el eme “nemes” célra. Azt hihetnénk, hogy gazdag ország vagyunk.

Eközben az első negyedéves számok alapján a technikai államcsőd felé halad a magyar gazdaság és a kormány épp 650 milliárd forint értékben állít le beruházásokat (köztük kórház- és iskola felújításokat) és a választások utánra újabb megszorításokat tervez.

2.) Eközben kiderült, hogy a közmédia méregdrága, amerikai (Silvus) katonai technológiával közvetítette a Talpra Magyarok Közössége április 6-i tüntetését. Vagyis hivatalosan egy percet sem közvetített élőben az eseményről. Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy kinek, milyen célból adták élőben a demonstrációt. Esetleg a nemzetbiztonság kapta a résztvevők beazonosításra alkalmas felvételeket, vagy Rogán Antal akarta élőben követni az eseményeket?

3.) A nemzetközi média összes jelentős szereplője részletesen beszámolt az utóbbi évek legjelentősebb politikai demonstrációjáról. A közmédia és a propaganda többi szereplője továbbra sem látja szükségét, hogy megkérdezze a Talpra Magyarok Közösségét és a TISZA Pártot ez ügyben, vagy valós tájékoztatást adjon a tevékenységünkről és céljainkról.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Jön a fizetésemelés, jelentős bérnövekedések várhatók 2024-ben

Magyar Péter végre elárulta, ki áll mögötte valójában