in

Örömhír:Kibékült Kucsera Gábor és Tápai Szabina, meglepő dolog miatt döntöttek a békülés mellett 😍

Az elmúlt év egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a magyar sportvilág egykori álompárja, eldöntötte, hogy elválnak. Azóta mindketten kerülték a nyilvánosságot magánéletük kapcsán, de most Kucsera megszakította a hallgatást.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akik három gyermekükkel és számos boldog évvel a háta mögött lettek ismertek, sajnálatos módon bejelentették válásukat tavaly, amelynek hátterében többek között viták, hűtlenség és megoldhatatlannak tűnő problémák álltak.

Kucsera nemrégiben a „Palikék világa by Manna” műsor vendégeként nyíltan beszélt a válásról és annak személyes hatásairól. Elárulta, hogy a válás különösen nehéz időszak volt számára, számos könnyet ejtett, különösen gyermekeiért, akikkel már nem tölthet annyi időt, mint korábban. Azonban úgy véli, hogy a történtek önismereti szempontból hasznosak voltak számára, és örömmel számol be arról, hogy Szabinával sikerült tisztázniuk a közöttük fennálló nézeteltéréseket.

– Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal – fogalmazott Kucsera, aki azt is elárulta, mi volt nála az a pont, mikor eldöntötte, hogy ezt a kapcsolatot már nem tudják folytatni.

Sokan azt mondják, hogy a gyerek összetartó erő, meg a gyerek miatt legyünk együtt. Nem. Ha a gyerek egy olyan légkörben van, ahol veszekedés van, és ennek fültanúja, az nem jó. Akkor legyünk inkább külön

– tette hozzá a kajakos. Szerencsére a gyermeknevelésben továbbra is egyetértenek, sőt, közös programokat is csinálnak, azonban arra már nem látnak esélyt, hogy valaha egy párként folytassák az életüket.

– Azokat a dolgokat, amiket egymásnak okoztunk, a fájdalmat, amit okoztunk, azt tudjuk megbeszélni és egymásnak megbocsátani. Amíg nincs megbocsátás, addig felesleges bármit is újrakezdeni – jelentette ki Kucsera, aki egyelőre nem görcsöl a párkeresésen, jól érzi magát szingli apukaként.

Forrás: Tápai Szabina/Facebook

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Így néz ki Damu Roland sírja a rongálás után – FOTÓ

Ezzel szórd meg tavasszal a hortenzia tövét, hogy élénkebb színű legyen a virága