in

Így néz ki Damu Roland sírja a rongálás után – FOTÓ

Budapest – Damu Roland, akit 47 évesen veszítettünk el, sírját még tavaly novemberben vandalizálták. Azóta azonban jelentős változások történtek a színész nyughelyének állapotában.

Több mint két év telt el azóta, hogy 2021. december 27-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Damu Roland. A népszerű színész nyughelye a Farkasréti temető művészparcellájában található, és hosszú ideig az egyik legápoltabb és legtisztább sír volt a környéken. Azonban a rajongók és családtagok egyaránt észrevették, hogy ismeretlenek időről időre vörös rózsákat helyeztek el Roland sírjánál, melyek arra utaltak, hogy egy titokzatos hűséges rajongó gondol rá.

Fotó: Bors

Sajnos, tavaly novemberben szomorú és felháborító esemény történt a Farkasréti temetőben. Tóth István, Damu egyik családtagja elmesélte a Borsnak, hogy ismeretlenek megrongálták Roland sírját.

„A család, barátok és ismerősök rendszeresen látogatják Roland sírját, és ez most sem volt másképp. Azonban legutóbb, amikor odaértünk, egy borzalmas látvány fogadott bennünket. Roland neve le volt fújva festékkel, papírok és levelek voltak szétszórva, amelyekben követelték a tartozást” – mondta el a színész rokona, aki hozzátette, hogy úgy véli, az elkövetők a korábban felhalmozott adósságot akarták behajtani az élő rokonoktól.

Bár nem derült ki, hogy sikerült-e azonosítani Roland sírját megrongálókat, az biztos, hogy az elkövetők nem jelentek meg újra a temetőben. Azóta Roland sírja ugyanolyan gondozott és szép, mint régen, sőt, a Ripost néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy egy eddig nem látott virágcsokrot helyeztek el valaki a nyughelyen, amely bár mű, de azt mutatja, hogy még mindig sokan emlékeznek a színészre.

Fotó: Ripost

Kis Grófo apjának sírját is megrongálták

Sajnos, Damu Roland nem az egyetlen, akinek a végső nyughelye vandálok célpontjává vált. A Ripost vasárnap arról számolt be, hogy múlt pénteken Kis Grófo, 2020-ban elhunyt édesapjának sírját rongálták meg a szolnoki temetőben, értékek után kutatva. Az elkövetők végül semmit sem találtak, de néhány gránit vázát elvittek. Kis Grófo azonnal feljelentést tett és nagy reményeket fűz a hatóságok munkájához.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

38 ezer forint büntetést kapott, mert találtak egy alkalmazást az utasa mobilján

Örömhír:Kibékült Kucsera Gábor és Tápai Szabina, meglepő dolog miatt döntöttek a békülés mellett 😍