in

Ő miért nem volt milliárdos egy élet munkája alatt?Volt munka, lakás, ingyen szakmunkás képzés és egyetem! Mikor meghalt…

Ő miért nem volt milliárdos egy élet munkája alatt? Volt munka, lakás, ingyen szakmunkás képzés és egyetem! Mikor meghalt feldúlták lakását és nem találtak se vagyont se mást! A Mai politikusok 4 év alatt gazdagabbak lesznek mint ő egy élet munkája alatt !Részletek a cikkben!

Ő miért nem volt milliárdos egy élet munkája alatt?

Volt munka, lakás, ingyen szakmunkás képzés és egyetem! Mikor meghalt feldúlták lakását és nem találtak se vagyont se mást! A Mai politikusok 4 év alatt gazdagabbak lesznek mint ő egy élet munkája alatt !

A földszintes családi házak mögött emeletes panelházak épülnek Ózdon. Háttérben az ózdi iparvidék 1975-ben

A magyarok többsége úgy gondolja Kádár idejében jobban éltünk mint most! Ti is hasonlóan gondoljátok? (Mi nem foglalunk állást, mert ez NEM politikai cikk!)

Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy háztartási cikkekkel lássák el a lakosságot. A hatvanas-hetvenes évek fordulójától – közel egy évtizeddel lemaradva a Nyugattól – vált általánossá a hűtőszekrény, a porszívó és a mosógép a hazai háztartásokban. 3. Ez megkönnyítette az életet, és határozott fejlődést jelentett. A telefonellátottság nagyon alacsony színvonalú volt az egész korszakban. (1967-ben 1000 lakosra 33 telefon jutott, míg a legfejlettebb országokban 500.)

A hatvanas évek végétől kezdett elérhetővé válni a személygépkocsi is. (1970-ben számuk már elérte a 240 ezret.) A szocialista országokból behozott típusokra azonban sokszor éveket kellett várni, a legnépszerűbbnek számító márkákra (Trabant, Wartburg) akár tíz évet is vártak a tulajdonosok. A nyugati autótípusok kifejezetten a gazdagság jelének számítottak.

Érdeklődők nézegetnek egy nyitott motorháztetejű Wartburg személygépkocsit a békéscsabai használtautó-piacon 1968-ban

A világ nagyon sokat változott az elmúlt 50 évben.

1967-ben még javában tartott a hidegháború, az Egyesült Államokban gyakoriak voltak a zavargások, dúlt a vietnámi háború, de Izrael is kénytelen volt megküzdeni arab szomszédjaival a hatnapos háború során. Más volt az emberek hétköznapi élete is.

A Pew Research Center által nemrég elvégzett kutatás arra kereste a választ, hogy az egyes országokban jobb-e az élet, mint 50 éve – írja a napicsart.blog.hu.

A kutatásban 43 ezer ember vett részt 38 országban.A kutatásban Magyarország is részt vett. Az eredmények az mutatják, hogy a magyarok 39%-a mondja, rosszabbul élünk mint 1967-ben, és csak 32%-a mondja, hogy jobban.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Várkonyi Andrea vallomása a szakításról: Nekem többet ért a méltóságom és a tartásom

Nagy Ervin: “Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.”