in

Nagy Ervin: “Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.”

Nagy Ervin, a népszerű színész már korábban is szoros kapcsolatban volt Magyar Péterrel, a különböző megmozdulások alkalmával támogatásáról biztosítva őt.

Most, hogy újabb tüntetésre készül a közéleti szereplő, Nagy Ervin ismét a jogász mellett áll, és színpadon is ki fog állni.

Az érdeklődők számára Nagy Ervin megosztotta, milyen eredménnyel lenne elégedett a mai megmozdulással: “Százezer emberrel. És én úgy látom, hogy ez reális cél, bár a kormány láthatóan mindent megtesz, hogy keresztbe tegyen.”

Az interjúban Nagy Ervin elmondta, hogy teljes mértékben kiáll Magyar Péter mellett, mert ő “a megtestesítője annak, amit én egy politikustól várok.” Kiemelte, hogy Péter képes hatékonyan megszólítani és képviselni azokat az embereket, akik normál európai léptékekben gondolkodnak, de politikailag kevésbé aktívak.

Nagy Ervin azt is elmondta, hogy szerinte eddig senki más nem volt képes ekkora hatékonysággal megszólítani ezt a közönséget, mint Magyar Péter. “Valójában nem született eddig a Kárpát-medencében politikai talentum, aki ekkora sebességgel ilyen eredményt ért el” – tette hozzá.

A színész még azt sem tartja kizártnak, hogy politikai ambíciói miatt otthagyja a színészetet: “Engem az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert én tényleg azt érzem, hogy most van egy olyan időpillanat, amikor a haza mindenek előtt.”

Nagy Ervin határozott állásfoglalása és támogatása jelzi, hogy a társadalom különböző rétegei közül is egyre többen érzik úgy, hogy itt az ideje aktívan bekapcsolódniuk a közéletbe és kiállniuk azokért az értékekért, amiknek hisznek.

“Engem az sem érdekel, ha egy időre a szakmámat el kell engednem, mert én tényleg azt érzem, hogy most van egy olyan időpillanat, amikor a haza mindenek előtt. Ami a csőben van, azt én most elégetem, mert azt érzem, minden eddigi kiállásom ehhez a forrponthoz vezetett, és erkölcsi kötelességem, hogy cselekedjek. Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.”

Ő miért nem volt milliárdos egy élet munkája alatt?Volt munka, lakás, ingyen szakmunkás képzés és egyetem! Mikor meghalt…

Csütörtök reggel a győri busz-végállomáson összeesett és megállt a szíve a férfinak, de Barka Bálint iskolás azonnal cselekedett