in

Most már hivatalos! Özönlenek a gratulációk Krausz Gábornak és Mikes Annának – EZZEL a képpel jelentették be a nagy hírt! 🥰

Mikes Anna, aki nemrégiben a „Dancing with the Stars” táncos vetélkedő által vált ismertté, aholKrausz Gáborral kialakult viszonya miatt került a figyelem középpontjába, most újabb izgalmakkal készül felhívni magára a figyelmet. A táncosnő a közösségi médiában, Instagram-oldalán keresztül tett utalásokat arra, hogy február hónapban számos izgalmas fejleményre számíthatnak a rajongói. A kép melletti kommentár özönben számtalan gratuláció található, nem csak neki, hanem párjának, Krausz Gábornak is.

A képen Mikes Anna egy gyönyörű, virágokkal díszített ruhában látható, kezét pedig érdekes módon a pocakján tartja, mintha óvna valamit. A képaláírás is rejtélyes: „Új kalandok várnak…” – olvasható, mellette egy babakocsi, egy cumi és egy szív emoji kíséretében. Ez a finom, mégis sejtelmes utalás villámgyorsan lángra lobbantotta a komment szekciót, ahol a rajongók elkezdték megosztani feltevéseiket és jókívánságaikat. Nem csoda, hogy a hír gyorsan terjedt, hiszen Mikes Anna és Krausz Gábor egyaránt kedvelt alakjai a magyar közéletnek. Mindketten ismertek arról, hogy személyes életüket viszonylag magán jellegűen kezelik, így minden egyes, a magánéletüket érintő információ-morzsa különösen nagy érdeklődést vált ki.

A rajongók lelkesedése érthető, hiszen ha a sejtelmes utalások valóban egy új élet kezdetét jelentik, az nem csak Mikes Anna és Krausz Gábor életében hozna nagy változást, de a rajongók számára is újabb okot adna az ünneplésre. A közösségi média bejegyzésekben elhelyezett emoji-k és a kép kontextusa alapján sokan már most biztosak benne, hogy a pár hamarosan szülői örömök elé néz.

A hírességek magánéletével kapcsolatos hírek gyakran forrás nélküli találgatásokon alapulnak, ám ebben az esetben Mikes Anna Instagram bejegyzése adott egyértelmű okot a spekulációra. Mindazonáltal, amíg hivatalos bejelentés nem érkezik, addig a rajongók izgatottan várják a további fejleményeket, remélve, hogy a kedvenc párjuk valóban bővülő családról számolhat be a közeljövőben.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Sokan használják a kék dobozos Nivea krémet, de kevesen tudják mi mindenre jó még

Hat gyermek életét vesztette egy gázolásban ! Iskolásokat gázolt el egy autó