in

Megosztotta esküvői képét Pál Dénes! A fotóból kiderül, milyen gyönyörű menyasszony volt a párja!

Pál Dénes az elmúlt tíz évben számos díjat bezsebelt be: 2013-ban nyerte el a The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató műsor fődíját. 2014-ben részt vett a Sztárban sztár második szériájában, ahol első helyezett lett, ezzel „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címet szerezve meg. 2017-ben a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyen is az élen végzett Varga Vivien társaságában.

Személyes életét titokban tartja, de ismert, hogy hosszú távú kapcsolatban él. 2018 áprilisában jelentette be, hogy párjával első gyermeküket várják, aki 2018. július 29-én jött világra Pál Panna Róza néven. 2023. június 7-én bejelentette, hogy második gyermekük születése várható, aki 2023. november 21-én született meg Pál Emma Sára néven.

2022-ben házasságot kötött párjával, az esküvői képet nemrégiben osztotta meg. A fotó mellé írt szöveg: “Hogyan csókoljam meg úgy, hogy ne vegye észre, hogy imádom? Az a nap, amikor minden tökéletes volt! Felhőtlenül, küzdelmekkel, néha bukásokkal, de mindig újra talpra állva, minden nap azon dolgozva, hogy a mi örök maradhasson.”

Mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani!

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Te is ettél 50 filléres fagyit?

Kiadták a figyelmeztetést – Halálos lehet a vízivás, ha így csinálod