in

Legyőzte a rákot Reviczky Gábor

Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

Reviczky Gábor átvészelte élete legnehezebb időszakát, és úgy érzi, legyőzte a rákot. A Tények Pluszban beszélt arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie:

“Tulajdonképpen fel sem fogtam, amikor megtudtam, hogy rákom van. És nem is akármilyen, mert még áttétek is vannak. Tulajdonképpen ezért vállaltam be a kemót is, mert a PET-CT-n derült ki számomra is, hogy itt bizony komoly dolog lesz, és az egy nagyon csúnya halál a csontrák, mivel csontos áttéteim vannak. Vagyis voltak, gondolom én, mert a 6., rettenetes erős kemó az szerintem az összes rákos sejtet… és még a normál sejtek között is egy kis rendet csinált”

A rákos sejtek tehát a színész szerint elpusztultak, de a gyógyulás nem csak a kezeléseknek köszönhető. Ahogy magyarázza az égiek nagy szerepet töltöttek be a színész életében. Sőt egy hónappal ezelőtt egy egyiptomi istennel is kapcsolatba lépett. “Kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvesz egy nagyon erős energia. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. Egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólalt egy hang, hogy ‘Meggyógyultál!’. Teljesen meg voltam döbbenve. (…) És azt mondta, hogy Thot vagyok” – mesélte.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Most jelentették be a felfoghatatlan hírt Karsai Dánielről.. 1 perce néma csend 🙏

Bodrogi Gyula 90 éves lett – így emlékszik vissza élete legfőbb állomásaira