in ,

Gryllus Dorka rég nem alszik együtt férjével, Simon Kornéllal de nyomós oka van rá

Simon Kornél színész kint alszik a kanapén – ez az ára annak, hogy szülők lettek.

A színésznő, Gryllus Dorka ritkán enged bepillantást magánéletébe, de a Viasat3 Adom a napom című műsorában egy kis kivételt tett. Az első pillanatokban már elárulta, hogy férjével, Simon Kornéllal külön ágyban alszanak. Ezt az érdekességet Geszti Péter, a műsorvezető tette szóvá, aki véletlenül Gryllus első férje is volt.

Gryllus részletesen mesélt arról, hogy reggel milyen kalandok várták, mikor a gyerekekkel foglalkozott. Elmesélte, hogy férje, Kornél inkább a kanapén alszik, hogy ne kelljen éjjel felkelnie. Ez az ő döntése volt, és együtt úgy alakították ki az éjszakákat, hogy mindketten kaphassanak egy kis pihenést.

Ahogy Gryllus mesélte, „Kornél kint alszik a kanapén” – persze ezt nevetve tette hozzá. A megállapodás szerint ő vállalja az éjjeli ébresztéseket, cserébe reggel átadja a gyerekeket férjének, hogy még egy kis plusz alvásra legyen lehetősége. Ez a „deal” az évek során változatlan maradt.

Gryllus nem hagyta szó nélkül, hogy Geszti a saját személyes tapasztalatairól beszéljen, inkább gyorsan lezárta a témát. Mindenki jól szórakozott a beszélgetésen, és kiderült, hogy szülőként sokszor kreatívnak kell lenni az alvási szokások terén.

Gryllus és Simon első gyermeke, Soma 2012-ben született. Bár akkor Gryllus már 40 éves volt, nem vállaltak további gyermeket. Az élet azonban néha meglepetéseket tartogat, és a pandémia alatt Gryllus teherbe esett, 2020-ban hozta világra második fiát, Áront. És az év során még egy fontos lépést tettek: összeházasodtak Simonnal.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

A 30 éves nő vett egy lelakott apró garzonlakást Pesten – nézzétek mit hozott ki belőle! Így nézett ki előtte

Elhunyt egy 19 éves egyetemi diák !25-ször hívta a háziorvost, de nem tudta elérni