in

A 30 éves nő vett egy lelakott apró garzonlakást Pesten – nézzétek mit hozott ki belőle! Így nézett ki előtte

A 30 éves nő vett egy lelakott apró garzonlakást Pesten – nézzétek mit hozott ki belőle! Így nézett ki előtte:

Olga, a tervező, teljesen átformálta egy 29 négyzetméteres panellakást, amely most már minden modern otthonhoz szükséges funkcióval felszerelt.

A lakás adatai:

  • Összterület: 29 m²
  • Típus: panelház
  • Szobák száma: 1
  • Mennyezet magassága: 2,6 m

Egy fiatal nő hitel segítségével vásárolt egy 29 négyzetméteres lakást, amelyet alaposan átalakított: a felújítási folyamat képei megtekinthetők a projekt előtti és utáni állapotokról.

A felújítás során a lakás teljesen újjászületett. A belső falak újraépítésével és a konyha integrálásával a tér egységes lett.

A falakat fehérre festették, hogy vizuálisan bővítsék a kompakt teret. Az ablak mellett egy ülősarokat alakítottak ki, amelyet egy hangsúlyos szőnyeggel jelöltek meg. A kis szürke kanapé kihúzható és további ágyként szolgálhat.

A kanapé felett nyitott polcrendszer került kialakításra, amelyet fekete fémkeret fog össze. Ez, valamint a válaszfal, az oldalsó asztal és más sötét elemek grafikai jegyeket adnak a világos belső térhez.

A kanapéval szembeni válaszfalban két funkcionális zónát kombináltak egyszerre. Itt került elhelyezésre a dolgozórész, és a asztal fölé tévét szereltek.

Hálószoba

A hálószobát a szoba hátsó részében helyezték el. Egy fém támlás ágy éppen belefért a kialakitott részbe. A falakat itt zöldre festették, ami segít elkülöníteni a funkcionális zónákat az általános térben. A támla felett párosított grafikus lámpákat helyeztek el.

Konyha

A szekrények U-alakban lettek elrendezve. Ablak mentén egy bárpult helyezkedik el, ami a pult folytatása. Az étkező zölddel kiemelve. Felszerelték állítható magasságú bárszékekkel és póklámpa típusú világítással. A felső szintet nyitott polcok egészítik ki poharak és egyéb eszközök számára. A hátlapot kontrasztos mintájú csempék borítják.

Előszoba

Az előszobát üvegtégla fal választja el, ami természetes fényt enged be a távolabbi ablakoktól. Az előszobában jobbra egy tágas tárolórendszer került integrálásra sötét fa keretekkel.

Fürdőszoba

A fürdőszoba hátsó részében zuhanykabin került felszerelésre. Ez, valamint a mosdó területe, négyzet alakú zöld csempékkel lett kiegészítve. A padlót és a többi világos területet szürke porcelánkővel rakták le. A tároláshoz, az előszobai polcokon és a mosdó alatti polcokon kívül, egy szekrény került felszerelésre a szerelvény felett, egy nyitott szekcióval kiegészítve.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Rácz Jenő és felesége új nyaralós fotója árasztja el az internetet

Gryllus Dorka rég nem alszik együtt férjével, Simon Kornéllal de nyomós oka van rá