in

A 30 éves nő vett egy lelakott apró garzonlakást Pesten – nézzétek mit hozott ki belőle! Így nézett ki előtte

A 30 éves nő vett egy lelakott apró garzonlakást Pesten – nézzétek mit hozott ki belőle! Így nézett ki előtte:

Olga, a tervező, teljesen átformálta egy 29 négyzetméteres panellakást, amely most már minden modern otthonhoz szükséges funkcióval felszerelt.

A lakás adatai:

  • Összterület: 29 m²
  • Típus: panelház
  • Szobák száma: 1
  • Mennyezet magassága: 2,6 m

Egy fiatal nő hitel segítségével vásárolt egy 29 négyzetméteres lakást, amelyet alaposan átalakított: a felújítási folyamat képei megtekinthetők a projekt előtti és utáni állapotokról.

A felújítás során a lakás teljesen újjászületett. A belső falak újraépítésével és a konyha integrálásával a tér egységes lett.

A falakat fehérre festették, hogy vizuálisan bővítsék a kompakt teret. Az ablak mellett egy ülősarokat alakítottak ki, amelyet egy hangsúlyos szőnyeggel jelöltek meg. A kis szürke kanapé kihúzható és további ágyként szolgálhat.

A kanapé felett nyitott polcrendszer került kialakításra, amelyet fekete fémkeret fog össze. Ez, valamint a válaszfal, az oldalsó asztal és más sötét elemek grafikai jegyeket adnak a világos belső térhez.

A kanapéval szembeni válaszfalban két funkcionális zónát kombináltak egyszerre. Itt került elhelyezésre a dolgozórész, és a asztal fölé tévét szereltek.

Hálószoba

A hálószobát a szoba hátsó részében helyezték el. Egy fém támlás ágy éppen belefért a kialakitott részbe. A falakat itt zöldre festették, ami segít elkülöníteni a funkcionális zónákat az általános térben. A támla felett párosított grafikus lámpákat helyeztek el.

Konyha

A szekrények U-alakban lettek elrendezve. Ablak mentén egy bárpult helyezkedik el, ami a pult folytatása. Az étkező zölddel kiemelve. Felszerelték állítható magasságú bárszékekkel és póklámpa típusú világítással. A felső szintet nyitott polcok egészítik ki poharak és egyéb eszközök számára. A hátlapot kontrasztos mintájú csempék borítják.

Előszoba

Az előszobát üvegtégla fal választja el, ami természetes fényt enged be a távolabbi ablakoktól. Az előszobában jobbra egy tágas tárolórendszer került integrálásra sötét fa keretekkel.

Fürdőszoba

A fürdőszoba hátsó részében zuhanykabin került felszerelésre. Ez, valamint a mosdó területe, négyzet alakú zöld csempékkel lett kiegészítve. A padlót és a többi világos területet szürke porcelánkővel rakták le. A tároláshoz, az előszobai polcokon és a mosdó alatti polcokon kívül, egy szekrény került felszerelésre a szerelvény felett, egy nyitott szekcióval kiegészítve.

Rácz Jenő és felesége új nyaralós fotója árasztja el az internetet

Gryllus Dorka rég nem alszik együtt férjével, Simon Kornéllal de nyomós oka van rá