in

G.w.M elárulta a hosszú kapcsolat titkát

G.w.M nemrégiben beavatta a hosszú párkapcsolatának titkaiba.

G.w. M. szerint „Edinának mellette nem Valentin-napja, neki Valentin-élete van“

A rapper megosztotta, hogy szerinte a nők akkor érzik igazán jól magukat, ha minden figyelmüket kapják, és gondoskodnak róluk. A nők szerinte akkor érzik jól magukat, ha tejben-vajban vannak fürösztve.

Mindenki tudja, hogy Varga Márk, vagyis G.w.M szerelme, Kulcsár Edina fontos helyet foglal el az életében. A közösségi oldalán nemrégiben nyilvánosan elismerte, hogy ő az igazi élete szerelme. A rapper minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy boldoggá tegye az egykori szépségkirálynőt, aki éppen tőle várja második gyermekét. G.w.M szerint az, hogy ő mindenben támogatja és gondoskodik róla, kulcsfontosságú a kapcsolatukban.

A rapper úgy gondolja, hogy a hosszú párkapcsolat egyik titka az őszinte kommunikáció. „Nem arról van szó, hogy minden nap kimondom a feleségemnek, hogy szeretem. Fontosabbnak tartom, hogy őszintén beszéljünk egymással, és megosztjuk mind a jó, mind a rossz dolgokat, hogy ne legyenek kétségeink egymás iránt. Ez az igazi hosszú távú kapcsolat titka” – magyarázta a Ripostnak. Emellett arról is beszélt, hogy hogyan igyekszik mindig nőnek érezni kedvesét.

„Egy nő akkor érzi magát igazán nőnek, ha minden pillanatban különlegesnek és figyelmesnek érzi magát. Úgy fogalmaznék, hogy Edina nem csak Valentin-napkor kapja meg a figyelmet, hanem évről évre, minden egyes nap” – avatta be G.w.M a bevált módszerbe, aki nemrég luxusjárgánnyal lepte meg kedvesét.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Elhunyt egy 19 éves egyetemi diák !25-ször hívta a háziorvost, de nem tudta elérni

Balogh Edina és Szabó Simon elmesélték, hogyan jöttek össze. Megható történet!