in

Balogh Edina és Szabó Simon elmesélték, hogyan jöttek össze. Megható történet!

A közelmúltban felröppent a hír, hogy összejött Balogh Edina és Szabó Simon. Bár mindketten a színészi pályát választották, érdekes módon korábban nem találkoztak egymással, és még csak nem is volt tudomásuk a másik munkájáról. Ezt árulta el egy közös interjúban a Story magazinnak. A két színész elmesélte, hogy bár évtizedeken át elkerülték egymást, egyszer találkoztak egy vetélkedőben, ám erre már alig emlékeztek.

Edina elmondta, hogy a kapcsolatuk a Farm VIP-ben alakult ki, ahol Simon a biztonságot jelentette számára. Bár akkor még nem tudta pontosan meghatározni az érzéseit, a műsor vége után kezdett kikristályosodni bennük, hogy milyen kapcsolatuk van.

Simon hozzátette, hogy már a Farm alatt is vonzódott Edinához, de tudta, hogy távolságot kell tartania, mivel tudott a nős státuszáról és gyerekeiről.

Balogh később úgy döntött, hogy elválik a férjétől, de hangsúlyozta, hogy ez nem Simon miatt történt, hanem a Farmon szerzett tapasztalatai hatására. A műsorban való részvétel rávilágított arra, hogy képes egyedül boldogulni.

A kapcsolatukat egy farmos bulin erősítették meg, és azóta harmonikusan élnek együtt. Mindketten megismerték a másik gyerekeit és családját is. Bár nem terveznek közös babát vagy esküvőt azonnal, ezeket a lehetőségeket nem zárják ki a jövőből.

Simon elárulta, hogy szeretné elkötelezni magát Edinával, és bár nem sietnek az esküvővel, a kapcsolatukat már a Farmon megpecsételték egy különleges karkötővel, amit mindketten viselnek, és amely számukra nagy jelentőséggel bír.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

G.w.M elárulta a hosszú kapcsolat titkát

Jákob Zoli elárulta! ITT az oka: – EZÉRT osztja szét a vagyonát