in

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Jaskó Bálint : a színésznővel 7 éve, egy forgatáson szerettek egymásba

Jaskó Bálint, a „Hazatalálsz” sorozatban megformált negatív karakter, Raja színésze, saját bevallása szerint a valóságban teljes mértékben különbözik karakterétől. Ezt a tényt senki sem tudná hitelesebben megerősíteni, mint felesége. Jaskó és Horváth Sisa Anna a szerelem szikráit egy forgatás alkalmával cserélték ki, és mára már öt éves boldog házasságban élnek.

A közönség 2017-ben ismerhette meg a színészt, amikor az „Oltári csajok” című sorozatban kapott szerepet. Itt találkozott jövendőbeli feleségével, Horváth Sisa Annával, aki szintén a produkcióban szerepelt. Kapcsolatuk virágzását követően, 2019-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, és mint Jaskó a Story magazinnak nyilatkozta, azóta is minden egyes nappal mélyebb szeretetet érez társa iránt.

Feleségem egyben a legfőbb támaszom és legélesebb bírálóm is. Munkánkról, örömeinkről és kihívásainkról való állandó megbeszéléseink által válik lehetségessé, hogy az elmúlt öt év alatt folyamatosan erősödjön közöttünk a szeretet.
Jaskó hozzátette, életükben van egy terület, ahol markánsan eltérnek egymástól. Míg ő nehezen alkalmazkodik a strukturált gondolkodásmódhoz, addig felesége különösen ügyes és gyors a tervezés és szervezés minden aspektusában.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Meghalt Ferenczy Boglárka

Furcsa felvétel terjed a neten: ezt vették fel a napfogyatkozás idején