in

Az én drága anyósom mindig megissza a krumpli levét: elképedtem mikor megtudtam, hogy miért

Kedvenc eledelünk, a burgonya jótékony hatása nagyon régóta ismert. Az ízletes gumók ezerféleképpen elkészíthetőek, emellett pedig nagyon egészségesek is. A krumpli az egyik fontos C-vitamin-forrásunk, és nagy szerepe van a szervezet salaktalanításában és lúgosításában is.

Ha kipróbáljuk a burgonyalé kúrát, akár még fogyhatunk is tőle, de a szervezetünket egészen biztosan fel tudjuk tölteni a segítségével télire.

A reszelt nyers krumplit régen lázcsillapítóként használták. A reszeléket a talpra kellett helyezni, egy zacskóval leborítani, majd zoknit húzni rá. Amikor kiszáradt, akkor ki kellett cserélni egy új adagra.

Lehetőleg egész éjjel a talpon kellett hagyni, vagy addig, ameddig a láz lement tőle – és általában eléghamar lement.


A nyers krumplilé gyomorfájás vagy -fekély ellen is ajánlott: fogyasszunk belőle naponta reggel, étkezés előtt 1 decit, két héten keresztül. A piros krumpli leve pedig kifejezetten jó hatással van a savtúltengésre.

A tapasztalatok szerint a kúra alatt javul a keringés, csökken a cukorbetegek vércukorszintje, a bőr rózsaszínesebb, élettel telibb lesz, eltűnnek róla az ekcémák, foltok, kiütések.

Ha a szervezet eddig visszatartotta a folyadékot, most az is megoldódhat, ennek köszönhetően lelohadnak a dagadt bokák és a szem alatti karikák is eltűnnek.

A kéthetes kúra kiválóan méregteleníti a szervezetet, és közben úgy fogyhatunk, hogy a C-vitamin-szükségletünk folyamatosan biztosítva van.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Könnyes szemekkel buszozott ma ez a bácsi a 7-es járaton. Amikor megkérdeztem mi a baj, már együtt zokogtunk

Ő a 16 éves Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyönyörűséges lánya.. szerinted kire hasonlít leginkább? – Mutatjuk a fotót: