in

Atyaég!Ambrus Attila otthona maga a megtestesült csoda: Ha meglátod belülről, elájulsz! – Ezt nézzék:

Ambrus Attila, akit minden idők egyik legismertebb magyar bűnözőjeként tartanak számon, ma már csak a nyugalmat keresi otthonának meghitt szegleteiben, ahol a rosszkedvnek nincs helye.

A „Viszkis” néven elhíresült rabló 1993 és 1999 közötti bankrablásai a korabeli média egyik legkövetettebb ügyei közé tartoztak.

A közvéleményben Ambrus gyakran egyfajta modernkori Robin Hood-ként jelent meg, bár ő maga soha nem erősítette meg ezt a képet.

A rablásokból származó pénzt pezsgő partikra, utazásokra, ruhákra és barátnőkre költötte. Elfogása után megszökött a börtönből, majd újabb rablásokat hajtott végre, ahol túszt is ejtett.

Végső elfogását követően 2002-ben 17 év fegyházbüntetést kapott. A börtönben érettségizett, keramikus szakmát tanult és jó magaviselete miatt 10 év után, 2012-ben szabadlábra helyezték.

Ambrus Attila otthonába már többször is bepillantást nyerhettünk. Erdélyi származásúként megjelenésével a honfoglaló korokat idézi, és birtoka is gazdag múltra utal. A birtokon található műhelyében egy keramikus korong is helyet kapott, amely egyben kamraként is szolgál, tele gyümölcsös befőttesüvegekkel.

Ambrus számára fontos, hogy olyan helyen éljen, ahol a hegyekre láthat és élvezheti a természet szépségét. Az udvaron található pavilonban épített téglakonyha lehetővé teszi a szabad levegőn való főzést, akár a kertben álló jurtában is, ahol mínusz 17 fokban is töltött már éjszakákat.

Otthona Esztergom Búbánatvölgyében található, ami Hargita-hegységben töltött gyermekkorára emlékezteti.

Ambrus Attila a múltjára nem büszke, nem szereti, ha modern Rózsa Sándorként emlegetik. Előadásaiban gyakran arról beszél, hogy mely hibákat követte el.

Állítása szerint jelenlegi rendezett élete sokkal boldogabb, mint bármikor a bűnözői múltjában, és úgy véli, a kiegyensúlyozott élet egy megfizethetetlen ajándék.

↑ KAPJ VÁLASZOKAT MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁTÓL! ↑

Megszólalt Sebestyén Balázs: ezért árulja a család álomotthonát. Nem fogod elhinni, mi az oka.

Nagyi mindig szódabikarbónát hintett a húsra sütés előtt: vajpuha lett mindig – én is így csinálom!